Silitä minut ehjäksi - Teuvo V. Riikonen

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

31,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Riikonen, Teuvo V.
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2014
  • Sivut: 156

Lisätiedot

Neljäkymmentä vuotta lastenkodin lasten puolesta: rakkautta, rajoja ja rukousta. Henrik ja Raija Ohlis aloittivat työuransa Parikanniemen lastenkodissa tuoreena avioparina vuonna 1973. Seuraavien vuosikymmenien ajan he omistautuivat kokosydämisesti lastenkodille ja sen lapsille. Tämä kirja kertoo kutsumustietoisuudesta, periksiantamattomuudesta sekä luovuudesta, joilla Ohilikset vetivät ja kehittivät lastenkodin toimintaa. Samalla se tulee kerranneeksi lastensuojelutyön historiaa neljän vuosikymmenen ajalta. Se valottaa myös sitä, keitä ovat ne tukijat ja ystävät, jotka ovat olleet työn takana ja taanneet sen toimintamahdollisuudet tiukkoinakin aikoina. Ennen kaikkea kirjassa kuvataan kuitenkin lasten koskettavia tarinoita. Se ei ole kunnianosoitus vain Ohlisten työlle, vaan myös niille sadoille lapsille, jotka ovat saaneet lastenkodista sitä turvaa, jota vaille he jäivät omassa kodissaan. Heille, jotka sieltä lähdettyään ovat selvinneet omaan elämäänsä, ja jotka ovat tulleet myöhemmin takaisin kiittämään. Tämä on myös kirja yksinkertaisista kasvatusmenetelmistä ja siitä, mitä niillä saadaan aikaan. Vaikka lähtökohdat elämälle olisivat kuinka heikot, rakkaudella, rajoilla ja rukouksella rikkinäisimmästäkin voi tulla ehjä.

Lisätiedot

Kuvaus Neljäkymmentä vuotta lastenkodin lasten puolesta: rakkautta, rajoja ja rukousta. Henrik ja Raija Ohlis aloittivat työuransa Parikanniemen lastenkodissa tuoreena avioparina vuonna 1973. Seuraavien vuosikymmenien ajan he omistautuivat kokosydämisesti lastenkodille ja sen lapsille. Tämä kirja kertoo kutsumustietoisuudesta, periksiantamattomuudesta sekä luovuudesta, joilla Ohilikset vetivät ja kehittivät lastenkodin toimintaa. Samalla se tulee kerranneeksi lastensuojelutyön historiaa neljän vuosikymmenen ajalta. Se valottaa myös sitä, keitä ovat ne tukijat ja ystävät, jotka ovat olleet työn takana ja taanneet sen toimintamahdollisuudet tiukkoinakin aikoina. Ennen kaikkea kirjassa kuvataan kuitenkin lasten koskettavia tarinoita. Se ei ole kunnianosoitus vain Ohlisten työlle, vaan myös niille sadoille lapsille, jotka ovat saaneet lastenkodista sitä turvaa, jota vaille he jäivät omassa kodissaan. Heille, jotka sieltä lähdettyään ovat selvinneet omaan elämäänsä, ja jotka ovat tulleet myöhemmin takaisin kiittämään. Tämä on myös kirja yksinkertaisista kasvatusmenetelmistä ja siitä, mitä niillä saadaan aikaan. Vaikka lähtökohdat elämälle olisivat kuinka heikot, rakkaudella, rajoilla ja rukouksella rikkinäisimmästäkin voi tulla ehjä.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Parikanniemen Ystävät
Tekijä Riikonen, Teuvo V.
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 156
ISBN 9789526798318
Ilmestymisvuosi 2014
Tilausnumero 8357353
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat henkilöhistoria, historia, johtajat, kasvattajat, kristillinen kasvatus, kristillisyys, lastenkodit, lastensuojelulaitokset, tietokirjallisuus, Lasten ja nuorten huolto ja su
Alanimike 8357353

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Silitä minut ehjäksi

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot