Som på räls - Mari-Louise Strandberg

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

36,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Tekijä: Strandberg, Mari-Louise
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: ruotsi
  • Vuosi: 2009
  • Sivut: 112

Lisätiedot

Den 18 oktober 2004 drabbades Patric akut av en livshotande hjärnblödning. Läkarna gav honom inget hopp. Men bara nio dygn efter insjuknandet kunde han lämna sjukhuset, fullt rörlig trots att han fem dygn tidigare varit helt förlamad på vänstra sidan. Tur, mirakel eller resultatet av en lyckad behandling? Som på räls är en sann skildring om Patric Nissfolks vård och snabba återhämtning. Förhoppningsvis leder hans berättelse till att fler inser nyttan av att komplettera dagens sjukvård med alternativa vårdformer. För ekonomin och - inte minst - för livet.

Lisätiedot

Kuvaus Den 18 oktober 2004 drabbades Patric akut av en livshotande hjärnblödning. Läkarna gav honom inget hopp. Men bara nio dygn efter insjuknandet kunde han lämna sjukhuset, fullt rörlig trots att han fem dygn tidigare varit helt förlamad på vänstra sidan. Tur, mirakel eller resultatet av en lyckad behandling? Som på räls är en sann skildring om Patric Nissfolks vård och snabba återhämtning. Förhoppningsvis leder hans berättelse till att fler inser nyttan av att komplettera dagens sjukvård med alternativa vårdformer. För ekonomin och - inte minst - för livet.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Labyrinth Books
Tekijä Strandberg, Mari-Louise
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 112
ISBN 9789526727233
Ilmestymisvuosi 2009
Painos 1
Tilausnumero 8356830
Asiasanat aivoverenvuoto, henkilöhistoria, kasvovyöhyketerapia, kuntoutuminen, muistelmat, potilaat, selviytyminen, tietokirjallisuus, Elämäkerrat muistelmat
Alanimike 8356830

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Som på räls

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot