Sosiaalityön haasteet -

tukea ammattilaisten arkeen

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

48,70 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2012
  • Sivut: 329

Lisätiedot

Jatkuva muutos ja epävarmuus sekä vaatimukset oman ammattietiikan venyttämisestä testaavat melkoisesti käytännön sosiaalityöntekijöiden sietokykyä. Tässä teoksessa tarkastellaan sosiaalityön haasteita ja ongelmakohtia erilaisissa asiakastyön toimintaympäristöissä. Artikkelit keskittyvät arkisen työn, sen reunaehtojen ja haasteiden avaamiseen hyvin käytännöllisellä tasolla. Ne kertovat samalla myös laajemmista yhteiskuntaan, kulttuuriin ja hyvinvointivaltion muutokseen kytkeytyvistä ilmiöistä. Sosiaalityön arjen tasolla ja käytännön kohtaamisissa ongelmat saavat kasvot, ne persoonallistuvat ja paljastuvat pohjimmiltaan kaikkea muuta kuin yksiselitteisiksi ja selvärajaisiksi. Siksi niiden ratkaisuyrityksetkin edellyttävät laaja-alaista ymmärrystä ja monitahoisia toimintatapoja.

Lisätiedot

Kuvaus Jatkuva muutos ja epävarmuus sekä vaatimukset oman ammattietiikan venyttämisestä testaavat melkoisesti käytännön sosiaalityöntekijöiden sietokykyä. Tässä teoksessa tarkastellaan sosiaalityön haasteita ja ongelmakohtia erilaisissa asiakastyön toimintaympäristöissä. Artikkelit keskittyvät arkisen työn, sen reunaehtojen ja haasteiden avaamiseen hyvin käytännöllisellä tasolla. Ne kertovat samalla myös laajemmista yhteiskuntaan, kulttuuriin ja hyvinvointivaltion muutokseen kytkeytyvistä ilmiöistä. Sosiaalityön arjen tasolla ja käytännön kohtaamisissa ongelmat saavat kasvot, ne persoonallistuvat ja paljastuvat pohjimmiltaan kaikkea muuta kuin yksiselitteisiksi ja selvärajaisiksi. Siksi niiden ratkaisuyrityksetkin edellyttävät laaja-alaista ymmärrystä ja monitahoisia toimintatapoja.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja PS-kustannus
Toimittaja Strömberg-Jakka, Minna - Karttunen, Teija
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 329
ISBN 9789524515474
Ilmestymisvuosi 2012
Painos 1
Tilausnumero 8450651
Asiasanat aikuissosiaalityö, asiakastyö, johtaminen, K-kirjat, koulu, kuntoutus, lastensuojelu, maahanmuuttajat, maahanmuuttajatyö, monikulttuurisuus, oppilashuolto, pakolaiset, palvelujärjestelmät, sairaalat, sosiaaliala, sosiaalityö, sukupuolisensitiivisyys, ter
Alanimike 8450651

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Sosiaalityön haasteet

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot