Status - Milja Kaunisto

27,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
 • Tekijä: Kaunisto, Milja
 • Kansityyppi: kovakantinen
 • Kieli: suomi
 • Vuosi: 2018
 • Sivut: 496

Lisätiedot

Ranskan vallankumous on viskannut aatelisnaisen kullatusta palatsista katuojaan ja tarjonnut pyövelinkisällille avaimet valtaan. Marianne on kreivitär ja bordellin madame, tasavallan symboli ja vallankumouksen vihollinen. Isidore on pyöveli, vahtimies ja Robespierren suojatti. Yhdessä he ovat oppineet kuoleman aikakauden kauneimman lauseen: "Minä elän." Vasta mestauslavalla Marianne ymmärtää lauseen merkityksen. Kun mielipuolinen vallankumous kääntyy päälaelleen, on Isidorella mahdollisuus päästä asemaan, josta hän on voinut vain uneksia. Mutta Isidorenkin on pian valittava tiensä menneen ja tulevan risteyksessä. Karttanaan hänellä on yksi ainoa sana: Marianne. Purppuragiljotiini-trilogian huima päätösosa Status vie lukijan pelon raatelemaan Pariisiin, missä verivanat osoittavat suunnan vallan huipulle. Kaunisto hallitsee kerronnan vetovoiman. Hän kuvaa taitavasti myös kaikkein jännittävimmät juonenkäänteet historiallisia tosiasioita kunnioittaen.

Lisätiedot

Kuvaus Ranskan vallankumous on viskannut aatelisnaisen kullatusta palatsista katuojaan ja tarjonnut pyövelinkisällille avaimet valtaan. Marianne on kreivitär ja bordellin madame, tasavallan symboli ja vallankumouksen vihollinen. Isidore on pyöveli, vahtimies ja Robespierren suojatti. Yhdessä he ovat oppineet kuoleman aikakauden kauneimman lauseen: "Minä elän." Vasta mestauslavalla Marianne ymmärtää lauseen merkityksen. Kun mielipuolinen vallankumous kääntyy päälaelleen, on Isidorella mahdollisuus päästä asemaan, josta hän on voinut vain uneksia. Mutta Isidorenkin on pian valittava tiensä menneen ja tulevan risteyksessä. Karttanaan hänellä on yksi ainoa sana: Marianne. Purppuragiljotiini-trilogian huima päätösosa Status vie lukijan pelon raatelemaan Pariisiin, missä verivanat osoittavat suunnan vallan huipulle. Kaunisto hallitsee kerronnan vetovoiman. Hän kuvaa taitavasti myös kaikkein jännittävimmät juonenkäänteet historiallisia tosiasioita kunnioittaen.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Gummerus
Tekijä Kaunisto, Milja
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 496
ISBN 9789512408658
Ilmestymisvuosi 2018
Tilausnumero 7648781
Asiasanat Erotiikka, Historia, kotimainen kaunokirjallisuus, Naistenviihde, Rakkaus, Ranska, Romaanit, Romantiikka, Suomenkiel.kertomakirjallisuus
Alanimike 7648781

Arvostelut

Asiakkaiden arvostelut

 • Arvostelu
  Luettava
  Arvostelija Ludvikaon 17.5.2018
  Jos samaa luokkaa kuin 2 edellistä osaa, niin saa odottaa jännittäviä lukukokemuksia.

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Status

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot