Sukeltajan vesiluonto - Jaakko Leppänen

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

59,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Tekijä: Leppänen, Jaakko
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2014
  • Sivut: 101

Lisätiedot

Tämä kirja on yleistajuinen johdatus vedenalaiseen luontoon. Kirjassa esitellään pääosin Suomen vesistöjä ja niissä ja niiden äärellä elävää luontoa sukeltajan näkökulmasta. Millaisia sukelluspaikkoja meillä on? Millaisia kasveja ja eläimiä niissä asustaa? Miten vesi käyttäytyy, sen liikkeet ja lämpötilat, sen vuodenajat? Mikä vaikuttaa näkyvyyteen? Miten vesistömme voivat - kuka ja mikä niitä pilaa? Miten näitä asioita voi itsekin havainnoida ja tutkia?

Kirja sopii sukeltajien lisäksi kaikille vesillä liikkuville ja luonnosta kiinnostuneille lukijoille. Sitä voi hyödyntää myös oppikirjana sukellusseuran vesiluontokurssilla tai luontoillan oheislukemistona.

Lisätiedot

Kuvaus Tämä kirja on yleistajuinen johdatus vedenalaiseen luontoon. Kirjassa esitellään pääosin Suomen vesistöjä ja niissä ja niiden äärellä elävää luontoa sukeltajan näkökulmasta. Millaisia sukelluspaikkoja meillä on? Millaisia kasveja ja eläimiä niissä asustaa? Miten vesi käyttäytyy, sen liikkeet ja lämpötilat, sen vuodenajat? Mikä vaikuttaa näkyvyyteen? Miten vesistömme voivat - kuka ja mikä niitä pilaa? Miten näitä asioita voi itsekin havainnoida ja tutkia?

Kirja sopii sukeltajien lisäksi kaikille vesillä liikkuville ja luonnosta kiinnostuneille lukijoille. Sitä voi hyödyntää myös oppikirjana sukellusseuran vesiluontokurssilla tai luontoillan oheislukemistona.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Sukeltajaliitto
Tekijä Leppänen, Jaakko
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 101
ISBN 9789526788449
Ilmestymisvuosi 2014
Tilausnumero 8357296
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat näkyvyys, sukellus, tietokirjallisuus, vedenalainen luonto, vesiekosysteemit, vesistöt, vuodenajat, Luonnontieteet
Alanimike 8357296

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Sukeltajan vesiluonto

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot