Sukujuuria etsimässä - Jens Henrik Nilsson

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

56,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Nilsson, Jens Henrik - Laakso, Mikko - Jääskeläinen, Soili - Virtanen, Ilkka
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2014
  • Sivut: 302

Lisätiedot

Sukujuurien selvittäminen on kiehtovaa puuhaa! Uutuuskirja SUKUJUURIA ETSIMÄSSÄ on mainio käytännön opas, jonka avulla vasta-alkajakin osaa kerätä tietoa eri arkistoista ja lähteistä ja se on rakennettu samaan "rytmiin" kuin aloittelevan tutkijankin työ etenee. Huomaat pian, että sukututkimus on hauskaa ja helpompaa kuin luulitkaan, ja saatat löytää hämmästyttäviäkin seikkoja menneisyydestä. Suvun vaiheisiin perehtyminen avaa myös oven itseymmärrykseen - onhan jokainen meistä osa sukupolvien ketjua. Kirjan ohjeilla voit laatia sukukirjan tai esipolvitaulun, tai luoda persoonallisen lahjan merkkipäivän kunniaksi. Aloita nyt hauska harrastus ja raota menneisyyden verhoa! Kirja sisältää tietoa työmenetelmistä, eri arkisto-lähteistä, kerätyn tiedon hallinnoinnista, sukututkimusohjelmistoista, haastattelumenetelmistä ja tiedonkeruusta internetissä. Liitteinä mm. kysymysrunko sukulaisten haastattelun tekemiseen, luettelo Suomen vanhoista kirkkopitäjistä ja maakunta-arkistojen piirijako.

Lisätiedot

Kuvaus Sukujuurien selvittäminen on kiehtovaa puuhaa! Uutuuskirja SUKUJUURIA ETSIMÄSSÄ on mainio käytännön opas, jonka avulla vasta-alkajakin osaa kerätä tietoa eri arkistoista ja lähteistä ja se on rakennettu samaan "rytmiin" kuin aloittelevan tutkijankin työ etenee. Huomaat pian, että sukututkimus on hauskaa ja helpompaa kuin luulitkaan, ja saatat löytää hämmästyttäviäkin seikkoja menneisyydestä. Suvun vaiheisiin perehtyminen avaa myös oven itseymmärrykseen - onhan jokainen meistä osa sukupolvien ketjua. Kirjan ohjeilla voit laatia sukukirjan tai esipolvitaulun, tai luoda persoonallisen lahjan merkkipäivän kunniaksi. Aloita nyt hauska harrastus ja raota menneisyyden verhoa! Kirja sisältää tietoa työmenetelmistä, eri arkisto-lähteistä, kerätyn tiedon hallinnoinnista, sukututkimusohjelmistoista, haastattelumenetelmistä ja tiedonkeruusta internetissä. Liitteinä mm. kysymysrunko sukulaisten haastattelun tekemiseen, luettelo Suomen vanhoista kirkkopitäjistä ja maakunta-arkistojen piirijako.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Valitut Palat
Tekijä Nilsson, Jens Henrik - Laakso, Mikko - Jääskeläinen, Soili - Virtanen, Ilkka
Toimittaja Rasilainen, Reino
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 302
ISBN 9789522960399
Ilmestymisvuosi 2014
Tilausnumero 8349348
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat arkistot, asiakirjat, henkilönnimet, historiantutkimus, lähdeaineisto, paikannimet, sukuseurat, sukututkimus, tiedonlähteet, tietokirjallisuus, tutkimusaineisto, Sukuhistoria Sukututkimus
Alanimike 8349348

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Sukujuuria etsimässä

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot