Sukupuolisensitiivinen tyttöjen ja poikien kasvatus arvoihin ja väkivallattomuuteen -

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

31,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2012
  • Sivut: 248

Lisätiedot

Kirjaan on koottu 15 vuoden aikana kertynyt ymmärrys sukupuolen huomioonottamisen merkityksestä ja keinoista nuorten kasvatuksessa arvoihin ja väkivallattomuuteen. Ymmärrys on kehkeytynyt Non Fighting Generation ry:n (NFG) toteuttamassa elämäntaidollis-eettisessä nuorisokasvatustoiminnassa. Kun järjestö perustettiin vuonna 1996, oli toiminnan kohderyhmänä aluksi vain pojat. Vuonna 2002 aloitettiin erillinen projekti, jonka puitteissa ryhdyttiin kehittämään kasvatusmenetelmiä, jotka oli tarkoitettu elämäntaidollisilla ongelmilla - väkivaltaisuudella, mutta muillakin tavoin - oireileville tytöille. Viimeistään siitä alkaen NFG:n voidaan katsoa tehneen sukupuolisensitiivistä kasvatustyötä. Järjestö on näin ollen eräs sukupuolisensitiivisen kasvatustoiminnan uranuurtajista Suomessa.

Lisätiedot

Kuvaus Kirjaan on koottu 15 vuoden aikana kertynyt ymmärrys sukupuolen huomioonottamisen merkityksestä ja keinoista nuorten kasvatuksessa arvoihin ja väkivallattomuuteen. Ymmärrys on kehkeytynyt Non Fighting Generation ry:n (NFG) toteuttamassa elämäntaidollis-eettisessä nuorisokasvatustoiminnassa. Kun järjestö perustettiin vuonna 1996, oli toiminnan kohderyhmänä aluksi vain pojat. Vuonna 2002 aloitettiin erillinen projekti, jonka puitteissa ryhdyttiin kehittämään kasvatusmenetelmiä, jotka oli tarkoitettu elämäntaidollisilla ongelmilla - väkivaltaisuudella, mutta muillakin tavoin - oireileville tytöille. Viimeistään siitä alkaen NFG:n voidaan katsoa tehneen sukupuolisensitiivistä kasvatustyötä. Järjestö on näin ollen eräs sukupuolisensitiivisen kasvatustoiminnan uranuurtajista Suomessa.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Non Fighting Generation
Toimittaja Purjo, Timo
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 248
ISBN 9789526729053
Ilmestymisvuosi 2012
Painos 1
Tilausnumero 8356854
Asiasanat arvokasvatus, arvot, eettinen kasvatus, ehkäisy, kasvatus, nuoret, nuorisotyö, pojat (ikäryhmät), sosiaalinen kasvatus, sukupuoli, sukupuolierot, sukupuolisensitiivisyys, tietokirjallisuus, tytöt, väkivallattomuus, väkivalta, väkivaltaisuus, Kasvatus, op
Alanimike 8356854

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Sukupuolisensitiivinen tyttöjen ja poikien kasvatus arvoihin ja väkivallattomuuteen

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot