Suljettu arkku - Sophie Hannah

27,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
Jäsenhinta: 7,95 €
 • Tekijä: Hannah, Sophie
 • Kansityyppi: kovakantinen
 • Kieli: suomi
 • Vuosi: 2016
 • Sivut: 324

Lisätiedot

Murhaavan jännittävä kartanoviikonloppu Agatha Christien tapaan. Maaseudun rauhassa tehdään murha. Onneksi paikalla on myös mestarisalapoliisi Hercule Poirot, jonka pienet harmaat aivosolut paljastavat mysteerin. Pilke silmäkulmassa ja Agatha Christien hengessä jatkuvat Hercule Poirotin tutkimukset. Kesään 1929 sijoittuvassa tarinassa Lady Athie Playfordilla on mielessään yllätys, kun hän on kutsunut taloonsa muiden vieraiden lisäksi mestarisalapoliisi Hercule Poirotin ja Scotland Yardin etsivän Edward Catchpoolin. Ihan sellaista yllätystä kuin mitä sitten tapahtuu, ei emäntä kuitenkaan ollut tarkoittanut. Rakkaus,viha ja ahneus ovat resepti klassiseen salapoliisiromaaniin, jossa murhaaja löytyy suljetun piirin sisäpuolelta. Ihmismielen kummallisuudet saavat selityksen joka on, eh bien, lopultakin yksinkertainen, kun sankarimme Hercule Poirot sen meille paljastaa.

Lisätiedot

Kuvaus Murhaavan jännittävä kartanoviikonloppu Agatha Christien tapaan. Maaseudun rauhassa tehdään murha. Onneksi paikalla on myös mestarisalapoliisi Hercule Poirot, jonka pienet harmaat aivosolut paljastavat mysteerin. Pilke silmäkulmassa ja Agatha Christien hengessä jatkuvat Hercule Poirotin tutkimukset. Kesään 1929 sijoittuvassa tarinassa Lady Athie Playfordilla on mielessään yllätys, kun hän on kutsunut taloonsa muiden vieraiden lisäksi mestarisalapoliisi Hercule Poirotin ja Scotland Yardin etsivän Edward Catchpoolin. Ihan sellaista yllätystä kuin mitä sitten tapahtuu, ei emäntä kuitenkaan ollut tarkoittanut. Rakkaus,viha ja ahneus ovat resepti klassiseen salapoliisiromaaniin, jossa murhaaja löytyy suljetun piirin sisäpuolelta. Ihmismielen kummallisuudet saavat selityksen joka on, eh bien, lopultakin yksinkertainen, kun sankarimme Hercule Poirot sen meille paljastaa.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja WSOY
Tekijä Hannah, Sophie
Kääntäjä Vartia, Terhi
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 324
ISBN 9789510418703
Ilmestymisvuosi 2016
Näyte https://issuu.com/kirja/docs/9789510418703-suljettu-arkku
Tilausnumero 3200931
Asiasanat käännetty kaunokirjallisuus, Suomenkiel.kertomakirjallisuus
Alanimike 3200931

Arvostelut

Asiakkaiden arvostelut

 • Arvostelu
  Ihan kuin aito Christie!
  Arvostelija Mimmulion 30.11.2016
  Mainio vanhanajan whodunnit-mysteeri! Ihan kuin olisi itse Agatha Christien kirjoittama! Toivottavasti Näitä saadaan lisää!

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Suljettu arkku

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot