Suomalainen herätys - Teemu Kakkuri

herätyskristillisyyden historia nälkävuosista Nokia-Missioon

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

41,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Kakkuri, Teemu
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2014
  • Sivut: 239

Lisätiedot

Maallikkopuhuja saarnaamassa parannusta rukoushuoneella. Asuntoautojen letka matkalla suviseuroihin. Torin laidalla kaiuttimista kuuluva laulu ja kitarasäestys. Huivipäiset mummot tuvan penkeillä. Kesäjuhlilla esitetty huolestunut julkilausuma yhteiskunnan maallistumisesta. Herätysliikkeistä piirtyy monenlaisia mielikuvia. Herätyskristillisyys on vaikuttanut monin tavoin suomalaiseen kulttuuriin ja uskonnolliseen ajatteluun. Herätysliikkeet ovat haastaneet kirkon ja muokanneet käsityksiä uskosta, elämästä ja yhteiskunnasta. Suurella osalla suomalaisista on jonkinlainen kosketus niiden toimintaan. Mitä niistä tulisi tietää? Miten ne ovat syntyneet, ja miten ne nykyään vaikuttavat?

Lisätiedot

Kuvaus Maallikkopuhuja saarnaamassa parannusta rukoushuoneella. Asuntoautojen letka matkalla suviseuroihin. Torin laidalla kaiuttimista kuuluva laulu ja kitarasäestys. Huivipäiset mummot tuvan penkeillä. Kesäjuhlilla esitetty huolestunut julkilausuma yhteiskunnan maallistumisesta. Herätysliikkeistä piirtyy monenlaisia mielikuvia. Herätyskristillisyys on vaikuttanut monin tavoin suomalaiseen kulttuuriin ja uskonnolliseen ajatteluun. Herätysliikkeet ovat haastaneet kirkon ja muokanneet käsityksiä uskosta, elämästä ja yhteiskunnasta. Suurella osalla suomalaisista on jonkinlainen kosketus niiden toimintaan. Mitä niistä tulisi tietää? Miten ne ovat syntyneet, ja miten ne nykyään vaikuttavat?
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Kirjapaja
Tekijä Kakkuri, Teemu
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 239
ISBN 9789522881342
Ilmestymisvuosi 2014
Tilausnumero 8348932
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat herätysliikkeet, historia, Suomi, tietokirjallisuus, uskonnolliset liikkeet, yhteiskunnallinen muutos, Suomen evankelis-luterilainen
Alanimike 8348932

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Suomalainen herätys

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot