Suomalainen johtaja - huoju, heilu, ole terästä - Kari Neilimo

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

27,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Tekijä: Neilimo, Kari - Aunela, Ahto - Erkkilä, Tuire ym.
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2010
  • Sivut: 160

Lisätiedot

Johtajuudesta kaikki on kiinni. Menestyvä yritys voisi hyvällä johtajuudella menestyä vielä paremmin. Yrityksen syöksykierre on oikaistavissa, jos sen osaa ja saa henkilökunnan uuteen vauhtiin. Työpaikkoja on monenlaisia, hyviä ja huonoja, johtajuus ratkaisee. Suomalainen johtaja -kirja on 19 kokeneen yritysjohtajan kokoelma johtamisesta. Johtamisen käytännön ja teorian hallitsevan vuorineuvos Kari Neilimon avauskirjoituksessa määritellään johtajalle kaksi perusvaatimusta: Johdettavat seuraavat johtajaa ja organisaatio, jota hän johtaa säilyy hengissä ja menestyy. Kirjoittajat pohtivat omia ja alaisten asenteita, ajan muutoksia. Kirjoittajien joukossa on yrittäjiä, järjestöjohtajia, yritysjohtajia ja julkisen hallinnon johtajia. Millaisilla periaatteilla Reino-tossujen lämmintä maailmaa johdetaan? Löytyvätkö elokuvista oikeat johtajat, osaako järjestöjohtaja neuvoa yrittäjiä? Löytyykö ydinvoimalatyömaalta 60 kansallisuuden joukosta oikea malli? Ollaanko pienissä yrityksissä rentoja ja osaavia johtajia? Kirja on erilainen johtajakirja. Kokeneet ja itseään kouluttaneet kertovat mielenkiintoisia ja opettavaisia tarinoita teorian, kokemuksen ja toiveiden johtajamaailmasta.

Lisätiedot

Kuvaus Johtajuudesta kaikki on kiinni. Menestyvä yritys voisi hyvällä johtajuudella menestyä vielä paremmin. Yrityksen syöksykierre on oikaistavissa, jos sen osaa ja saa henkilökunnan uuteen vauhtiin. Työpaikkoja on monenlaisia, hyviä ja huonoja, johtajuus ratkaisee. Suomalainen johtaja -kirja on 19 kokeneen yritysjohtajan kokoelma johtamisesta. Johtamisen käytännön ja teorian hallitsevan vuorineuvos Kari Neilimon avauskirjoituksessa määritellään johtajalle kaksi perusvaatimusta: Johdettavat seuraavat johtajaa ja organisaatio, jota hän johtaa säilyy hengissä ja menestyy. Kirjoittajat pohtivat omia ja alaisten asenteita, ajan muutoksia. Kirjoittajien joukossa on yrittäjiä, järjestöjohtajia, yritysjohtajia ja julkisen hallinnon johtajia. Millaisilla periaatteilla Reino-tossujen lämmintä maailmaa johdetaan? Löytyvätkö elokuvista oikeat johtajat, osaako järjestöjohtaja neuvoa yrittäjiä? Löytyykö ydinvoimalatyömaalta 60 kansallisuuden joukosta oikea malli? Ollaanko pienissä yrityksissä rentoja ja osaavia johtajia? Kirja on erilainen johtajakirja. Kokeneet ja itseään kouluttaneet kertovat mielenkiintoisia ja opettavaisia tarinoita teorian, kokemuksen ja toiveiden johtajamaailmasta.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Traff Finland
Tekijä Neilimo, Kari - Aunela, Ahto - Erkkilä, Tuire ym.
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 160
ISBN 9789526741215
Ilmestymisvuosi 2010
Painos 1
Tilausnumero 11704780
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat arvojohtaminen, henkilöstöjohtaminen, johtajat, johtajuus, johtaminen, tietokirjallisuus, Johtamisetn tekniikka ja menet
Alanimike 11704780

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Suomalainen johtaja - huoju, heilu, ole terästä

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot