Suomalainen kotiruoka - Kaisa Isotalo

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

36,50 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Isotalo, Kaisa - Kuittinen, Raija
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2017
  • Sivut: 207

Lisätiedot

Kaikkien aikojen kotiruokaa! Suomalainen kotiruoka juhlistaa 100 vuotta täyttävän maamme ruokataivalta. Supersuositun Kotiruoka-kirjan tekijät ovat valinneet kirjasta ja Kotiliesi-lehden vuosikerroista parhaat ruoka- ja leivontaohjeet ja tarjoavat meille kaikkien aikojen kotiruokaa varmalla ammattitaidolla. Kirjan ohjeet on jaoteltu vuodenkierron mukaan, ja niiden ohessa saamme tutustua kotoiseen ruoanvalmistuksen ja leivonnan historiaan omavaraistaloudesta monikulttuuriseen nykykeittiöön asti. Mukaan on ripoteltu pieniä tarinoita ja tunnelmakuvauksia sekä mietteitä ruokien ja leivonnaisten merkityksestä suomalaisessa elämäntavassa.

Lisätiedot

Kuvaus Kaikkien aikojen kotiruokaa! Suomalainen kotiruoka juhlistaa 100 vuotta täyttävän maamme ruokataivalta. Supersuositun Kotiruoka-kirjan tekijät ovat valinneet kirjasta ja Kotiliesi-lehden vuosikerroista parhaat ruoka- ja leivontaohjeet ja tarjoavat meille kaikkien aikojen kotiruokaa varmalla ammattitaidolla. Kirjan ohjeet on jaoteltu vuodenkierron mukaan, ja niiden ohessa saamme tutustua kotoiseen ruoanvalmistuksen ja leivonnan historiaan omavaraistaloudesta monikulttuuriseen nykykeittiöön asti. Mukaan on ripoteltu pieniä tarinoita ja tunnelmakuvauksia sekä mietteitä ruokien ja leivonnaisten merkityksestä suomalaisessa elämäntavassa.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Otava
Tekijä Isotalo, Kaisa - Kuittinen, Raija
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 207
ISBN 9789511298106
Ilmestymisvuosi 2017
Näyte http://issuu.com/otavankirjat/docs/suomalainen_kotiruoka
Tilausnumero 3202671
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat historia, juomat, jälkiruoat, keittokirjat, leipominen, leivonnaiset, ruoanvalmistus, ruoat, ruokakulttuuri, ruokaohjeet, ruokaperinne, Suomi, Suomi 100 vuotta -juhlavuosi, tietokirjallisuus, Ruuanvalmistus Ruokakulttuuri
Alanimike 3202671

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Suomalainen kotiruoka

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot