Suomalainen liikuntakulttuuri - Jouko Kokkonen

Juuret, nykyisyys ja muutossuunnat

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

48,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Tekijä: Kokkonen, Jouko
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2015
  • Sivut: 453

Lisätiedot

Liikuntaa ja urheilua ovat muovanneet Suomessa julkinen valta, kansallistoiminta, liike-elämä ja tavalliset kansalaiset. Suomea on urheiltu maailmankartalle, ja Suomessa on liikuttu omaksi iloksi sekä kansakunnan hyväksi. Suomalainen liikuntakulttuuri -juuret, nykyisyys ja muutossuunnat piirtää tarkan kuvan liikunnan ja urheilun päälinjoista Suomessa 1800-luvulta 2010-luvulle. Teos liittää liikunnan ja urheilun laajempiin kehityskulkuihin ja luotaa myös tulevaisuutta. Runsas ja suurelta osin ennen julkaisematon kuvitus limittyy saumattomasti kokonaisuuteen.

Lisätiedot

Kuvaus Liikuntaa ja urheilua ovat muovanneet Suomessa julkinen valta, kansallistoiminta, liike-elämä ja tavalliset kansalaiset. Suomea on urheiltu maailmankartalle, ja Suomessa on liikuttu omaksi iloksi sekä kansakunnan hyväksi. Suomalainen liikuntakulttuuri -juuret, nykyisyys ja muutossuunnat piirtää tarkan kuvan liikunnan ja urheilun päälinjoista Suomessa 1800-luvulta 2010-luvulle. Teos liittää liikunnan ja urheilun laajempiin kehityskulkuihin ja luotaa myös tulevaisuutta. Runsas ja suurelta osin ennen julkaisematon kuvitus limittyy saumattomasti kokonaisuuteen.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Suomen urheilumuseosäätiö
Tekijä Kokkonen, Jouko
Sidosasu kovakantinen
Sarjan lisätieto 2243-1489
Sivumäärä 453
ISBN 9789526644059
Ilmestymisvuosi 2015
Tilausnumero 8356544
Asiasanat historia, huippu-urheilu, järjestötoiminta, keskusjärjestöt, kilpaurheilu, kuntoliikunta, liikunta, liikuntaharrastus, liikuntajärjestöt, liikuntakulttuuri, Suomen liikunta ja urheilu, Suomen valtakunnan urheiluliitto, Suomi, tietokirjallisuus, Työväen u
Alanimike 8356544

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Suomalainen liikuntakulttuuri

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot