Suomen asevienti 2012 -

teemana joukkojenhallinta

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

24,95 €
Toimitusaika-arvio: 3 - 4 viikkoa
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2013
  • Sivut: 26

Lisätiedot

Vuosittainen Suomen asevientiraportti luo katsauksen ulko- ja turvallisuuspolitiikkaan tarkastelemalla asekaupan ja asevalvonnan kehitystä. Sen tutkimuksiin perustuen on uutisoitu muun muassa kranaatinheitinkaupasta Saudi-Arabiaan tai eläkevarojen sijoittamisesta ydinaseiden valmistamiseen. Vuoden 2012 raportti tarkastelee joukkojenhallintaa, koska laajamittaiset mielenosoitukset ja protestit olivat vuoden aikana näkyvästi esillä maailmalla. Raportissa kerrotaan suomalaisesta joukkojenhallinnasta koti- ja ulkomailla sekä siihen tarkoitettujen tuotteiden viennistä. Viime raportissa kerroimme aseviennistä Saudi-Arabiaan, Bahrainiin sekä Kazakstaniin ja nyt tarkastelemme niitä uudelleen selvittäen miten Arabikevät vaikutti Suomen asevientiin.

Lisätiedot

Kuvaus Vuosittainen Suomen asevientiraportti luo katsauksen ulko- ja turvallisuuspolitiikkaan tarkastelemalla asekaupan ja asevalvonnan kehitystä. Sen tutkimuksiin perustuen on uutisoitu muun muassa kranaatinheitinkaupasta Saudi-Arabiaan tai eläkevarojen sijoittamisesta ydinaseiden valmistamiseen. Vuoden 2012 raportti tarkastelee joukkojenhallintaa, koska laajamittaiset mielenosoitukset ja protestit olivat vuoden aikana näkyvästi esillä maailmalla. Raportissa kerrotaan suomalaisesta joukkojenhallinnasta koti- ja ulkomailla sekä siihen tarkoitettujen tuotteiden viennistä. Viime raportissa kerroimme aseviennistä Saudi-Arabiaan, Bahrainiin sekä Kazakstaniin ja nyt tarkastelemme niitä uudelleen selvittäen miten Arabikevät vaikutti Suomen asevientiin.
Toimitusaika 3 - 4 viikkoa
Kustantaja SaferGlobe Finland
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 26
ISBN 9789526679020
Ilmestymisvuosi 2013
Tilausnumero 8356616
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat aseet, asekauppa, aserajoitukset, aseteollisuus, asevalvonta, asevarustelu, joukkojenhallinta, kansainvälinen kauppa, kansainväliset sopimukset, kriisinhallinta, sotateollisuus, Suomi, tietokirjallisuus, vienti, Rauhankysymys Rauhantutkimus
Alanimike 8356616

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Suomen asevienti 2012

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot