Suometsien hoito -

Hyvän metsänhoidon suositukset : Työopas

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

39,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2015
  • Sivut: 157

Lisätiedot

Metsistämme tarvitaan tulevaisuudessa vähintään 10 miljoonaa mottia lisää puuta vuosittain. Suometsissä on tarjolla runsaasti käyttämätöntä puuston kasvu- ja hakkuupotentiaalia. Kustannustehokas puuntuottaminen suometsässä ja onnistunut puunkorjuu varsinkin sulan maan aikaan edellyttää kuitenkin hyvää osaamista. Suometsien hoidon työopas on käytännönläheinen ja havainnollisesti kuvitettu tiivis opas. Se tarjoaa metsätalouden toimijoille ja metsänomistajille tarpeellista tietoa suometsien hoidosta, puunkorjuusta ja suometsän hoitohankkeiden toteutuksesta. Työopas täydentää ja tarkentaa Metsänhoidon suosituksia (2014) suometsien hoidon osalta ja korvaa Tapion aikaisemmin julkaiseman Turvemaiden suositukset (2007) -oppaan. Metsätalouden harjoittaminen soilla poikkeaa kivennäismaista. Tämä näkyy erityisesti puunkorjuun toteutuksessa ja vesi- ja ravinnetalouden järjestelyssä. Toimivat, kustannustehokkaat ja vastuulliset ratkaisut ovat kannattavan ja kestävän metsänkasvatuksen ehdoton edellytys.

Lisätiedot

Kuvaus Metsistämme tarvitaan tulevaisuudessa vähintään 10 miljoonaa mottia lisää puuta vuosittain. Suometsissä on tarjolla runsaasti käyttämätöntä puuston kasvu- ja hakkuupotentiaalia. Kustannustehokas puuntuottaminen suometsässä ja onnistunut puunkorjuu varsinkin sulan maan aikaan edellyttää kuitenkin hyvää osaamista. Suometsien hoidon työopas on käytännönläheinen ja havainnollisesti kuvitettu tiivis opas. Se tarjoaa metsätalouden toimijoille ja metsänomistajille tarpeellista tietoa suometsien hoidosta, puunkorjuusta ja suometsän hoitohankkeiden toteutuksesta. Työopas täydentää ja tarkentaa Metsänhoidon suosituksia (2014) suometsien hoidon osalta ja korvaa Tapion aikaisemmin julkaiseman Turvemaiden suositukset (2007) -oppaan. Metsätalouden harjoittaminen soilla poikkeaa kivennäismaista. Tämä näkyy erityisesti puunkorjuun toteutuksessa ja vesi- ja ravinnetalouden järjestelyssä. Toimivat, kustannustehokkaat ja vastuulliset ratkaisut ovat kannattavan ja kestävän metsänkasvatuksen ehdoton edellytys.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Metsäkustannus
Kuvittaja Varhi, Juha
Valokuvaaja Ala-Ilomäki, Jari ym.
Toimittaja Vanhatalo, Kalle ym.
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 157
ISBN 9789526612607
Ilmestymisvuosi 2015
Tilausnumero 8356425
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat metsänhoito, metsänkasvatus, metsänkäsittely, metsät, puunkorjuu, suometsät, suot, tietokirjallisuus, Metsänhoito
Alanimike 8356425

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Suometsien hoito

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot