Suur-Päijänne - Olli Ahonen

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

53,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Ahonen, Olli - Hakonen, Mikko - Ikonen, Juhani ym.
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2011
  • Sivut: 240

Lisätiedot

Suur-Päijänne on ansainnut vivahteikkaan ja perusteellisen teoksen. Tämä kirja on paitsi kuvateos myös tietoteos ja tarina vesistöstä etelästä pohjoiseen. Valokuvaaja Jukka Rautio kuvasi tätä kirjaa kolme vuotta. Rautio pyrkii 250 sivun ja yli 400 sadan kuvan kautta välittämään Suur-Päijänteen mahtavanvesistön luonnetta ja elämää. Suur-Päijänne seuraa Näsijärvi-kirjan (Emu Kustannus 2008) viitoittamalla tiellä. Siinä järvi elää ja hengittää kaikkina vuoden- ja vuorokaudenaikoina. Kuvien perspektiivi on suurelta osin järveltä tai järvellä, toisin kuin moni meistä katsoo rannalta järvelle. Kirjasta löytyy englanninkieliset tiivistelmät artikkelien yhteydestä, mikä tekee siitä myös kansainvälisesti salonkikelpoisen. Suur-Päijänne on kokonaisuus tunteita, elämyksiä, menneisyyttä ja nykypäivää.

Lisätiedot

Kuvaus Suur-Päijänne on ansainnut vivahteikkaan ja perusteellisen teoksen. Tämä kirja on paitsi kuvateos myös tietoteos ja tarina vesistöstä etelästä pohjoiseen. Valokuvaaja Jukka Rautio kuvasi tätä kirjaa kolme vuotta. Rautio pyrkii 250 sivun ja yli 400 sadan kuvan kautta välittämään Suur-Päijänteen mahtavanvesistön luonnetta ja elämää. Suur-Päijänne seuraa Näsijärvi-kirjan (Emu Kustannus 2008) viitoittamalla tiellä. Siinä järvi elää ja hengittää kaikkina vuoden- ja vuorokaudenaikoina. Kuvien perspektiivi on suurelta osin järveltä tai järvellä, toisin kuin moni meistä katsoo rannalta järvelle. Kirjasta löytyy englanninkieliset tiivistelmät artikkelien yhteydestä, mikä tekee siitä myös kansainvälisesti salonkikelpoisen. Suur-Päijänne on kokonaisuus tunteita, elämyksiä, menneisyyttä ja nykypäivää.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Emu Kustannus
Tekijä Ahonen, Olli - Hakonen, Mikko - Ikonen, Juhani ym.
Valokuvaaja Rautio, Jukka
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 240
ISBN 9789526705149
Ilmestymisvuosi 2011
Painos 1
Tilausnumero 11787777
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat Häme, järvet, kanavat (vesiväylät), Keski-Suomi, kuvateokset, maisema, paikallishistoriat, Päijänne, satamat, sisävesiliikenne, tietokirjallisuus, veneily, vesistöt, Aiheet valokuvataiteessa
Alanimike 11787777

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Suur-Päijänne

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot