Suuri ja mahtava - Timo Vihavainen

Venäjän historiaa suomalaisille

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

35,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Vihavainen, Timo - Ketola, Kari
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2015
  • Sivut: 311

Lisätiedot

Tiivis Venäjä-tiedon ABC esittelee suomalaiselle lukijalle naapurimaamme keskeisimmät asiat: historian, kirjallisuuden ja maantiedon. Samalla se avaa lukijalle venäläistä arvomaailmaa ja käsitteitä. Kirjan punaisena lankana on Venäjän valtion tarina, jota täydentävät venäläisen kulttuurin ja liike-elämän esittelyt. Kirjan tekijät yhdistävät akateemisen tutkimuksen ja käytännön kokemuksen. Suomen ja Venäjän yhteisestä historiasta kertovat katsaukset valaisevat maidemme suhteita, niin myönteisiä puolia kuin kipupisteitäkin. Kirja sisältää lisäksi runsaasti naapurimaamme historiaan ja nykypäivään liittyviä napakoita tietoiskuja meitä suomalaisia kiinnostavista yksityiskohdista.

Lisätiedot

Kuvaus Tiivis Venäjä-tiedon ABC esittelee suomalaiselle lukijalle naapurimaamme keskeisimmät asiat: historian, kirjallisuuden ja maantiedon. Samalla se avaa lukijalle venäläistä arvomaailmaa ja käsitteitä. Kirjan punaisena lankana on Venäjän valtion tarina, jota täydentävät venäläisen kulttuurin ja liike-elämän esittelyt. Kirjan tekijät yhdistävät akateemisen tutkimuksen ja käytännön kokemuksen. Suomen ja Venäjän yhteisestä historiasta kertovat katsaukset valaisevat maidemme suhteita, niin myönteisiä puolia kuin kipupisteitäkin. Kirja sisältää lisäksi runsaasti naapurimaamme historiaan ja nykypäivään liittyviä napakoita tietoiskuja meitä suomalaisia kiinnostavista yksityiskohdista.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Minerva
Tekijä Vihavainen, Timo - Ketola, Kari
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 311
ISBN 9789523121904
Ilmestymisvuosi 2015
Tilausnumero 8349816
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat historia, kulttuurihistoria, Neuvostoliitto, poliittinen historia, tietokirjallisuus, Venäjä, venäläiset, venäläisyys, Venäjä Neuvostoliitto IVY
Alanimike 8349816

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Suuri ja mahtava

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot