Syntyi neitsyt Mariasta - Joseph Ratzinger

Jeesuksen lapsuuskertomukset

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

7,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Tekijä: Ratzinger, Joseph
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2014
  • Sivut: 117

Lisätiedot

"Jeesuksen sikiäminen ja syntyminen Neitsyt Mariasta on uskomme perustava elementti ja toivon kirkas merkki"! Jeesuksen historiassa on kaksi kohtaa, joissa Jumala vaikuttaa suoraan aineelliseen maailmaan: neitseellinen syntymä ja ylösnousemus haudasta. Molemmat kohdat loukkaavat modernin ihmisen näkemyksiä. Jumala saa vaikuttaa ideoissa ja ajatuksissa, henkisyydessä - mutta ei materiassa. Se häiritsee. Sinne hän ei kuulu. Mutta juuri siitä on kysymys: että Jumala on Jumala eikä toimi vain ideoiden piirissä. Paavi Benedictus XVI käsittelee tutulla syvällisyydellä ja oppineisuudella Jeesuksen syntymä- ja lapsuuskertomukset. Hänen mukaansa ne ovat tänään yhtä merkityksellisiä kuin 2000 vuotta sitten. Jeesuksen sikiämisellä Jumala on saattanut alkuun uuden luomisen. Näin hän on Luojana myös Lunastajamme. Raamatullisen teologian mestariteos!

Lisätiedot

Kuvaus "Jeesuksen sikiäminen ja syntyminen Neitsyt Mariasta on uskomme perustava elementti ja toivon kirkas merkki"! Jeesuksen historiassa on kaksi kohtaa, joissa Jumala vaikuttaa suoraan aineelliseen maailmaan: neitseellinen syntymä ja ylösnousemus haudasta. Molemmat kohdat loukkaavat modernin ihmisen näkemyksiä. Jumala saa vaikuttaa ideoissa ja ajatuksissa, henkisyydessä - mutta ei materiassa. Se häiritsee. Sinne hän ei kuulu. Mutta juuri siitä on kysymys: että Jumala on Jumala eikä toimi vain ideoiden piirissä. Paavi Benedictus XVI käsittelee tutulla syvällisyydellä ja oppineisuudella Jeesuksen syntymä- ja lapsuuskertomukset. Hänen mukaansa ne ovat tänään yhtä merkityksellisiä kuin 2000 vuotta sitten. Jeesuksen sikiämisellä Jumala on saattanut alkuun uuden luomisen. Näin hän on Luojana myös Lunastajamme. Raamatullisen teologian mestariteos!
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Perussanoma
Tekijä Ratzinger, Joseph
Kääntäjä Kiilunen, Jarmo - Huhtala, Aarre
Sidosasu kovakantinen
Formaatin lisätiedot " - Lankasidos, Suojapaperi" -
Sarjan lisätieto 1799-6589
Sivumäärä 117
ISBN 9789518887112
Ilmestymisvuosi 2014
Alkuteos Jesus von Nazareth : die Kindheitsgeschichten
Painos 2 2. p
Tilausnumero 8341354
Asiasanat eksegetiikka, Evankeliumit, kristologia, Raamattu, raamatuntulkinta, roomalaiskatolinen kirkko, tietokirjallisuus, Raamattu, Raamattututkimus
Alanimike 8341354

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Syntyi neitsyt Mariasta

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot