Tähtäimessä Jumala - John C. Lennox

miksi uusateistit osuvat harhaan?

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

34,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Lennox, John C.
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2014
  • Sivut: 288

Lisätiedot

Maailmankuulu uskonpuolustaja John C. Lennox saapuu Suomeen huhtikuussa. Hänen teoksensa Tähtäimessä Jumala purkaa monien kuuluisimpien uusateistien, kuten Daniel Dennetin, Christopher Hitchensin ja Richard Dawkinsin väitteitä kansantajuisella tavalla ja käy ne läpi kriittisellä seulalla. Jos pääsemme uskonnosta eroon, olemme onnellisempia? Myrkyttääkö uskonto kaiken, kuten uusateistit väittävät? Voiko asia olla niin yksinkertainen? John Lennoxin kirkasälyinen teos tarjoaa aivojumppaa niin kristityille kuin ateisteillekin. Lennox tunnetaan lukuisista julkisista keskusteluista uusateistien kanssa.

Lisätiedot

Kuvaus Maailmankuulu uskonpuolustaja John C. Lennox saapuu Suomeen huhtikuussa. Hänen teoksensa Tähtäimessä Jumala purkaa monien kuuluisimpien uusateistien, kuten Daniel Dennetin, Christopher Hitchensin ja Richard Dawkinsin väitteitä kansantajuisella tavalla ja käy ne läpi kriittisellä seulalla. Jos pääsemme uskonnosta eroon, olemme onnellisempia? Myrkyttääkö uskonto kaiken, kuten uusateistit väittävät? Voiko asia olla niin yksinkertainen? John Lennoxin kirkasälyinen teos tarjoaa aivojumppaa niin kristityille kuin ateisteillekin. Lennox tunnetaan lukuisista julkisista keskusteluista uusateistien kanssa.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Uusi Tie
Tekijä Lennox, John C.
Kääntäjä Markkanen, Jasu
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 288
ISBN 9789516195899
Ilmestymisvuosi 2014
Alkuteos Gunning for God
Tilausnumero 21403829
Asiasanat tietokirjallisuus, apologetiikka, ateismi, kritiikki, Jumala, usko, tiede, järki, Dogmatiikka, kristill.etiikka
Alanimike 21403829

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Tähtäimessä Jumala

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot