Taikavoima - Rhonda Byrne

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

24,95 €
Toimitusaika-arvio: 7 - 9 päivää
  • Tekijä: Byrne, Rhonda
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2013
  • Sivut: 254

Lisätiedot

Osaatko tuntea kiitollisuutta? Uskotko kiitollisuuden ihmeelliseen voimaan? Osaatko arvostaa elämääsi? Yksikin oikea sana voi olla avain kokonaiseen elämänmuutokseen. Uutuusteoksessaan menestyskirjailija Rhonda Byrne esittelee 28-päiväisen ohjelmansa, jonka tarkoituksena on herättää kaikissa meissä piilevä syvä kiitollisuuden tunne. Universumin ikiaikaiset vetovoiman lait puolestaan takaavat, että aidon kiitollisuuden osoittaminen tuo unelmien elämän käden ulottuville. Kiitollisuutta pitää osata tuntea myös kaikesta siitä hyvästä, minkä on jo onnistunut saavuttamaan. Itse asiassa ajatus on vanha tuttu, joka nykykielellä ilmaistaan "Saat sen, mistä luovut" ja "Sitä saa, mitä tilaa." Kun on käynyt läpi 28 päivän ohjelman ja omaksunut sen osaksi elämäänsä, huomaa kuinka hyviä asioita alkaa ilmaantua kuin itsestään.

Lisätiedot

Kuvaus Osaatko tuntea kiitollisuutta? Uskotko kiitollisuuden ihmeelliseen voimaan? Osaatko arvostaa elämääsi? Yksikin oikea sana voi olla avain kokonaiseen elämänmuutokseen. Uutuusteoksessaan menestyskirjailija Rhonda Byrne esittelee 28-päiväisen ohjelmansa, jonka tarkoituksena on herättää kaikissa meissä piilevä syvä kiitollisuuden tunne. Universumin ikiaikaiset vetovoiman lait puolestaan takaavat, että aidon kiitollisuuden osoittaminen tuo unelmien elämän käden ulottuville. Kiitollisuutta pitää osata tuntea myös kaikesta siitä hyvästä, minkä on jo onnistunut saavuttamaan. Itse asiassa ajatus on vanha tuttu, joka nykykielellä ilmaistaan "Saat sen, mistä luovut" ja "Sitä saa, mitä tilaa." Kun on käynyt läpi 28 päivän ohjelman ja omaksunut sen osaksi elämäänsä, huomaa kuinka hyviä asioita alkaa ilmaantua kuin itsestään.
Toimitusaika 7 - 9 päivää
Kustantaja WSOY
Tekijä Byrne, Rhonda
Kääntäjä Sallamo-Lavi, Anuirmeli
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 254
ISBN 9789510393147
Ilmestymisvuosi 2013
Alkuteos (The Secret) The Magic
Painos 1
Näyte http://www.wsoy.fi/sample-pages/9789510393147_lukun.pdf
Tilausnumero 7563871
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat elämäntaito, itsensä toteuttaminen, kiitollisuus, menestyminen, tietokirjallisuus, Elämänfilosofia Elämäntieto
Alanimike 7563871

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Taikavoima

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot