Taivaassa tavataan - Tanja Croon

ohjaajan opas

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

23,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Tekijä: Croon, Tanja - Hakola, Marika - Sallinen, Outi
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2013
  • Sivut: 52

Lisätiedot

Taivaassa tavataan -aineisto johdattaa lapset näkemään Jumalan mahdollisuudet ympärillään. Lapsi oppii ymmärtämään, että kun uskomme Jeesukseen, olemme matkalla taivaaseen. Samalla Jumalan valtakunta on jo keskellämme. Se voi olla myös sisäisesti meissä. Saamme nähdä ja kokea mahtavia asioita Jumalan kanssa nyt ja tulevaisuudessa. Tällä kertaa Polku316-kirjassa esitetyn kristillisen kasvatusohjelman mukainen oppimistavoite on Jumalan lapsi. Aineistoa voi hyödyntää leireillä tai esimerkiksi pyhäkouluissa ja kerhoissa. Lisätietoa Polku316-ohjelmasta saa osoitteessa www.Polku316.fi. Ohjaajan opas sisältää oppituntien lisäksi erilaisia ideoita, iltatarinat ja teemalaulun. Oppitunteja voi muokata itselleen ja kohderyhmälle sopivaksi. Omia muistiinpanoja varten tekstin viereen on varattu tyhjää tilaa. Kirjaa voi käyttää opetukseen yhtä hyvin leireillä kuin viikoittaisessa toiminnassakin. Lapsille voi tilata erillisen Taivaassa tavataan -tehtäväkirjan, jossa on tehtäviä jokaista oppituntia varten. Internetosoitteesta www.vapis.fi saa lisäaineistoa, kuten tarinoihin liittyvät väritystehtävät. Piirrokset tarinoihin on tehnyt Jetta Kauppila.

Lisätiedot

Kuvaus Taivaassa tavataan -aineisto johdattaa lapset näkemään Jumalan mahdollisuudet ympärillään. Lapsi oppii ymmärtämään, että kun uskomme Jeesukseen, olemme matkalla taivaaseen. Samalla Jumalan valtakunta on jo keskellämme. Se voi olla myös sisäisesti meissä. Saamme nähdä ja kokea mahtavia asioita Jumalan kanssa nyt ja tulevaisuudessa. Tällä kertaa Polku316-kirjassa esitetyn kristillisen kasvatusohjelman mukainen oppimistavoite on Jumalan lapsi. Aineistoa voi hyödyntää leireillä tai esimerkiksi pyhäkouluissa ja kerhoissa. Lisätietoa Polku316-ohjelmasta saa osoitteessa www.Polku316.fi. Ohjaajan opas sisältää oppituntien lisäksi erilaisia ideoita, iltatarinat ja teemalaulun. Oppitunteja voi muokata itselleen ja kohderyhmälle sopivaksi. Omia muistiinpanoja varten tekstin viereen on varattu tyhjää tilaa. Kirjaa voi käyttää opetukseen yhtä hyvin leireillä kuin viikoittaisessa toiminnassakin. Lapsille voi tilata erillisen Taivaassa tavataan -tehtäväkirjan, jossa on tehtäviä jokaista oppituntia varten. Internetosoitteesta www.vapis.fi saa lisäaineistoa, kuten tarinoihin liittyvät väritystehtävät. Piirrokset tarinoihin on tehnyt Jetta Kauppila.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Päivä
Tekijä Croon, Tanja - Hakola, Marika - Sallinen, Outi
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 52
ISBN 9789524755795
Ilmestymisvuosi 2013
Painos 1
Tilausnumero 8351325
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat kirkon kasvatustoiminta, kristillinen kasvatus, lapset, lapsityö, laulut, raamatunkertomukset, tarinat, tietokirjallisuus, uskontokasvatus, vapaakirkot, varhaisnuoret, varhaisnuorisotyö, Kristill. opetus ja kasvatus
Alanimike 8351325

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Taivaassa tavataan

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot