Talotekniikan perusteet 2 - Pentti Harju

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

55,80 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Harju, Pentti
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2014
  • Sivut: 228

Lisätiedot

Talotekniikan Perusteet 2-kirjassa on tietoa säästä ja sen vaikutuksesta lämmitykseen. Sen jälkeen on fysiikkaa ja äänenvaimennusta. Kiinteistön lämpöhäviöt ja eristys ovat toisistaan riippuvia ja sitä riippuvuutta selvitetään seuraavaksi. Tutustumme maapallon erilaisiin energialähteisiin sekä hieman ympäristön suojeluun. Polttoaineet ja niiden palaminen ovat olennaisia lämmöntuotossa ja huomioimme samalla niiden ympäristövaikutuksia. Selvitelemme myös kiinteistön lämmitystä, erilaisten lämmitysjärjestelmien sekä ilmastoinnin merkitystä ja toimintaa. Toimiva lämmön säätö säästää lämmitysenergiaa, rahaa ja luontoa. Vesi, sen hankinta ja käyttö ovat tärkeitä asioita, samoin käytetyn veden pois johtaminen eli viemäröinti. Sähkö ja talotekniikka sisältää sähkön tuottoa, sen siirtoa kuluttajalle sekä joitakin sallittuja sähkötöitä.

Lisätiedot

Kuvaus Talotekniikan Perusteet 2-kirjassa on tietoa säästä ja sen vaikutuksesta lämmitykseen. Sen jälkeen on fysiikkaa ja äänenvaimennusta. Kiinteistön lämpöhäviöt ja eristys ovat toisistaan riippuvia ja sitä riippuvuutta selvitetään seuraavaksi. Tutustumme maapallon erilaisiin energialähteisiin sekä hieman ympäristön suojeluun. Polttoaineet ja niiden palaminen ovat olennaisia lämmöntuotossa ja huomioimme samalla niiden ympäristövaikutuksia. Selvitelemme myös kiinteistön lämmitystä, erilaisten lämmitysjärjestelmien sekä ilmastoinnin merkitystä ja toimintaa. Toimiva lämmön säätö säästää lämmitysenergiaa, rahaa ja luontoa. Vesi, sen hankinta ja käyttö ovat tärkeitä asioita, samoin käytetyn veden pois johtaminen eli viemäröinti. Sähkö ja talotekniikka sisältää sähkön tuottoa, sen siirtoa kuluttajalle sekä joitakin sallittuja sähkötöitä.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Penan tieto-opus
Tekijä Harju, Pentti
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 228
ISBN 9789526700373
Ilmestymisvuosi 2014
Painos 2 2. p
Tilausnumero 8441205
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat energialähteet, eristys (tekniikka), ilmanvaihto, ilmastointi, K-kirjat, LVIS-tekniikka, lämmitys, lämmitysjärjestelmät, polttoaineet, rakennukset, rakennusautomaatio, sähkölaitteet, sähkötyöt, talotekniikka, vesijohdot, viemärit, LVI-työt, sähkötyöt
Alanimike 8441205

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Talotekniikan perusteet 2

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot