Tankkien kesä - Sirpa Kähkönen

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

24,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Kähkönen, Sirpa
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2016
  • Sivut: 412

Lisätiedot

Vahva romaani muutamasta kuohuvasta viikosta Euroopan hulluna vuonna, valheista ja hylkäämisistä mutta myös uudelleen viriävästä toivosta Elokuussa 1968 arkkitehti Juho Tiihonen palaa kotikaupunkiinsa Kuopioon, joka on muutoksen kourissa. Elementtikerrostalot kohoavat, vanhat puutalokorttelit häviävät. Niin katoavat myös kaupunkilaisten muistot, joita poliittisesti herännyt Stella Mertanen nauhureineen tallentaa. Eläkkeelle jäänyt Lassi Tuomi hoitaa pientä lapsenlastaan. Annaa masentaa siirtolapuutarhamökin jyrääminen moottoritien alle. Mitä tapahtui keväällä 1945? Juho tajuaa, että hänelle on valehdeltu vuosikaudet. Minne lapsuudenystävä katosi? Kun maailma järkkyy, eniten kärsivät lapset.

Lisätiedot

Kuvaus Vahva romaani muutamasta kuohuvasta viikosta Euroopan hulluna vuonna, valheista ja hylkäämisistä mutta myös uudelleen viriävästä toivosta Elokuussa 1968 arkkitehti Juho Tiihonen palaa kotikaupunkiinsa Kuopioon, joka on muutoksen kourissa. Elementtikerrostalot kohoavat, vanhat puutalokorttelit häviävät. Niin katoavat myös kaupunkilaisten muistot, joita poliittisesti herännyt Stella Mertanen nauhureineen tallentaa. Eläkkeelle jäänyt Lassi Tuomi hoitaa pientä lapsenlastaan. Annaa masentaa siirtolapuutarhamökin jyrääminen moottoritien alle. Mitä tapahtui keväällä 1945? Juho tajuaa, että hänelle on valehdeltu vuosikaudet. Minne lapsuudenystävä katosi? Kun maailma järkkyy, eniten kärsivät lapset.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Otava
Tekijä Kähkönen, Sirpa
Sidosasu kovakantinen
Formaatin lisätiedot " - Suojapaperi, Liimasidos" -
Sivumäärä 412
ISBN 9789511293132
Ilmestymisvuosi 2016
Näyte http://issuu.com/otavankirjat/docs/k__hk__nen_tankkien_kes__
Tilausnumero 3200851
Asiasanat kotimainen kaunokirjallisuus, Suomenkiel.kertomakirjallisuus
Alanimike 3200851

Tuotteeseen liittyvät kirjoitukset

Kirjailija-haastattelut
24.11.2016

Sirpa Kähkönen kertoo Kuopio-sarjastaan

Sirpa Kähkönen on maamme eturivin kirjailijoita, joka on romaanien ohella kirjoittanut myös näytelmiä ja tietokirjoja. Kirjailijan edellinen teos, Finlandia-palkintoehdokkaana ollut Graniittimies (2014), on ehdolla Pohjoismaiden neuvoston kirjallisuuspalkinnon saajaksi. Kerhon jäsenille Kähkönen on tullut tutuksi lähihistoriaa yksittäisten ihmisten näkökulmasta käsittelevällä Kuopio-sarjallaan. Sarjan uusin osa, Tankkien kesä, sijoittuu elokuuhun 1968, jolloin Euroopan...
0

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Tankkien kesä

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot