Tanssi sanoiksi - Kai Lehikoinen

tanssianalyysin perusteita

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

25,95 €
Toimitusaika-arvio: 7 - 9 päivää
  • Tekijä: Lehikoinen, Kai
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2014
  • Sivut: 254

Lisätiedot

Tanssitaiteilijat, pedagogit, tuottajat, tutkijat ja kriitikot joutuvat työssään pohtimaan, miten tanssin rakenteet ja merkitykset ilmenevät esityksen kokijalle. Entistä useammin he joutuvat puhumaan ja kirjoittamaan tanssin kulttuurisista, historiallisista, yhteiskunnallisista, poliittisista ja taiteellisista merkityksistä myös oman alansa ulkopuolelle erilaisille yleisöille, asiakasryhmille, rahoittajille ja median edustajille. Tanssianalyysi on keino tarkastella tanssiesityksiä sekä lisätä tanssin tunnettuutta ja arvostusta kielellistämisen keinoin. Tanssi sanoiksi tarjoaa yleiskatsauksen tanssianalyysiin keinona tarkastella tanssiesityksiä tulkitsevasti ja kriittisesti osana tanssintutkimusta ja -pedagogiikkaa. Sen tarkoituksena on auttaa tanssialan ammattilaisia, opiskelijoita, tutkijoita ja muita kiinnostuneita tanssin kielellistämisessä, tulkinnassa ja arvioinnissa.

Lisätiedot

Kuvaus Tanssitaiteilijat, pedagogit, tuottajat, tutkijat ja kriitikot joutuvat työssään pohtimaan, miten tanssin rakenteet ja merkitykset ilmenevät esityksen kokijalle. Entistä useammin he joutuvat puhumaan ja kirjoittamaan tanssin kulttuurisista, historiallisista, yhteiskunnallisista, poliittisista ja taiteellisista merkityksistä myös oman alansa ulkopuolelle erilaisille yleisöille, asiakasryhmille, rahoittajille ja median edustajille. Tanssianalyysi on keino tarkastella tanssiesityksiä sekä lisätä tanssin tunnettuutta ja arvostusta kielellistämisen keinoin. Tanssi sanoiksi tarjoaa yleiskatsauksen tanssianalyysiin keinona tarkastella tanssiesityksiä tulkitsevasti ja kriittisesti osana tanssintutkimusta ja -pedagogiikkaa. Sen tarkoituksena on auttaa tanssialan ammattilaisia, opiskelijoita, tutkijoita ja muita kiinnostuneita tanssin kielellistämisessä, tulkinnassa ja arvioinnissa.
Toimitusaika 7 - 9 päivää
Kustantaja Teatterikorkeakoulu
Tekijä Lehikoinen, Kai
Kuvittaja Tolvanen, Pirita
Sidosasu pehmeäkantinen
Sarjan lisätieto 2242-5314
Sivumäärä 254
ISBN 9789526670324
Ilmestymisvuosi 2014
Tilausnumero 21635578
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat analyysi, esitykset, esitysanalyysi, koreografia, liike, metodologia, rakenne, taidekritiikki, taideteoriat, taiteellinen tutkimus, taiteentutkimus, tanssi, tietokirjallisuus, tulkinta, tutkimusmenetelmät, vastaanotto, Tanssi
Alanimike 21635578

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Tanssi sanoiksi

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot