Tanssiva tutkimus -

tanssitutkimuksen menetelmiä ja lähestymistapoja

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

47,95 €
Toimitusaika-arvio: 7 - 9 päivää
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2014
  • Sivut: 193

Lisätiedot

Tanssintutkimuksen menetelmiä ja lähestymistapoja on ensimmäinen suomenkielinen oppikirja tanssintutkimuksen menetelmistä ja tutkimisen käytänteistä. Nordic Forum for Dance Research -järjestön Suomen osastossa vaikuttavat kirjoittajat avaavat teksteissään monialaisia lähestymistapojaan tanssiin ja tanssin tutkimiseen. Mitä tanssi on tai miten sen määrittelemme eri konteksteissa? Missä tanssi tapahtuu ja miten? Millaisia ovat erilaiset tanssimuodot ja miten niitä harjoitetaan? Kirja on opas tanssista kiinnostuneelle aloittelevalle tutkijalle, johdatus tanssintutkimukseen muilta aloilta tuleville tutkijoille ja tutkimuksen ohjaajille.

Lisätiedot

Kuvaus Tanssintutkimuksen menetelmiä ja lähestymistapoja on ensimmäinen suomenkielinen oppikirja tanssintutkimuksen menetelmistä ja tutkimisen käytänteistä. Nordic Forum for Dance Research -järjestön Suomen osastossa vaikuttavat kirjoittajat avaavat teksteissään monialaisia lähestymistapojaan tanssiin ja tanssin tutkimiseen. Mitä tanssi on tai miten sen määrittelemme eri konteksteissa? Missä tanssi tapahtuu ja miten? Millaisia ovat erilaiset tanssimuodot ja miten niitä harjoitetaan? Kirja on opas tanssista kiinnostuneelle aloittelevalle tutkijalle, johdatus tanssintutkimukseen muilta aloilta tuleville tutkijoille ja tutkimuksen ohjaajille.
Toimitusaika 7 - 9 päivää
Kustantaja Teatterikorkeakoulu
Toimittaja Järvinen, Hanna - Rouhiainen, Leena
Sidosasu pehmeäkantinen
Sarjan lisätieto 2242-5314
Sivumäärä 193
ISBN 9789526670454
Ilmestymisvuosi 2014
Tilausnumero 8356601
Asiasanat etnografia, fenomenografia, fenomenologia, historia, intertekstuaalisuus, kulttuurintutkimus, metodologia, narratiivisuus, opettajat, ruumiillisuus, sukupuolentutkimus, taiteellinen tutkimus, tanssi, tanssijat, tietokirjallisuus, toiminta, tulkinta, tutk
Alanimike 8356601

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Tanssiva tutkimus

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot