Tapaus Google - Torsten Fricke

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

33,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Fricke, Torsten - Novak, Ulrich
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2015
  • Sivut: 268

Lisätiedot

Me emme enää suinkaan ole Googlen asiakkaita. Me olemme sen tuote. Joka sekunti Google vastaa yli 4 500 hakuun - näennäisesti ilmaiseksi. Tosiasiassa maksamme palvelusta korkeaa hintaa luovuttamalla Googlelle omat tietomme. Tietoja meistä keräävät mm. YouTube, Gmail, Google+, Google Books, Google Maps ja Googlen koko hakukoneisto sovelluksineen. Big Data on tämän hetken arvokkaimpia kauppatavaroita maailmalla, ja Googlella on käytännössä monopoli tähän jättimäiseen tulonlähteeseen. Se vahvistaa dominoivaa asemaansa yhä edelleen ostamalla muita yrityksiä ja pakottamalla kaikki noudattamaan omia sääntöjään. Kirja käy läpi hakukoneyhtiön vaiheet idealismista ja vaatimattomasta alusta aina konsernin nykyiseen kontrolloimattomaan valta-asemaan. Google vaikuttaa ihmisiin kaikkialla maailmassa ja kaikilla elämänalueilla. Käyttäjät voivat kuitenkin suojautua. Tämä kirja osoittaa yksinkertaisesti ja ymmärrettävästi, miten se onnistuu.

Lisätiedot

Kuvaus Me emme enää suinkaan ole Googlen asiakkaita. Me olemme sen tuote. Joka sekunti Google vastaa yli 4 500 hakuun - näennäisesti ilmaiseksi. Tosiasiassa maksamme palvelusta korkeaa hintaa luovuttamalla Googlelle omat tietomme. Tietoja meistä keräävät mm. YouTube, Gmail, Google+, Google Books, Google Maps ja Googlen koko hakukoneisto sovelluksineen. Big Data on tämän hetken arvokkaimpia kauppatavaroita maailmalla, ja Googlella on käytännössä monopoli tähän jättimäiseen tulonlähteeseen. Se vahvistaa dominoivaa asemaansa yhä edelleen ostamalla muita yrityksiä ja pakottamalla kaikki noudattamaan omia sääntöjään. Kirja käy läpi hakukoneyhtiön vaiheet idealismista ja vaatimattomasta alusta aina konsernin nykyiseen kontrolloimattomaan valta-asemaan. Google vaikuttaa ihmisiin kaikkialla maailmassa ja kaikilla elämänalueilla. Käyttäjät voivat kuitenkin suojautua. Tämä kirja osoittaa yksinkertaisesti ja ymmärrettävästi, miten se onnistuu.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Minerva
Tekijä Fricke, Torsten - Novak, Ulrich
Kääntäjä Nurmi, Juho
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 268
ISBN 9789523122185
Ilmestymisvuosi 2015
Alkuteos Die Akte Google
Tilausnumero 8349824
Asiasanat big data, Google, hakukonemarkkinointi, hakukoneoptimointi, hakuohjelmat, Internet, kritiikki, monialayritykset, tietokirjallisuus, vallankäyttö, yksinoikeudet, yritykset, Sosiaaliset järjestelmät
Alanimike 8349824

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Tapaus Google

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot