Tapio Rautavaara - Kulkurin taival -

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

41,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2008
  • Sivut: 241

Lisätiedot

Tapio Rautavaara - "Reissumies", unohtumaton musiikintekijä, filmitähti, keihään olympiavoittaja ja jousiammunnan maailmanmestari - on saanut arvoisensa teoksen. Kulkurin taival kertoo suomalaisen legendan koko tarinan. Äänessä on myös Tapsa itse vain vuosi ennen kuolemaansa. Runsaasti ennen julkaisematonta teksti- ja kuvamateriaalia, 245 sivua, lähes 200 valokuvaa, elämäkerta, keihäänheitto- ja jousiammuntatulokset, täydellinen filmo- ja diskografia, faktat, ja taustatiedot jokaisesta Rautavaaran levyttämästä 346 laulusta - ja paljon muuta.

Lisätiedot

Kuvaus Tapio Rautavaara - "Reissumies", unohtumaton musiikintekijä, filmitähti, keihään olympiavoittaja ja jousiammunnan maailmanmestari - on saanut arvoisensa teoksen. Kulkurin taival kertoo suomalaisen legendan koko tarinan. Äänessä on myös Tapsa itse vain vuosi ennen kuolemaansa. Runsaasti ennen julkaisematonta teksti- ja kuvamateriaalia, 245 sivua, lähes 200 valokuvaa, elämäkerta, keihäänheitto- ja jousiammuntatulokset, täydellinen filmo- ja diskografia, faktat, ja taustatiedot jokaisesta Rautavaaran levyttämästä 346 laulusta - ja paljon muuta.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Warner Music Finland
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 241
ISBN 9789526704425
Ilmestymisvuosi 2008
Painos 1
Tilausnumero 10831485
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat diskografiat, elokuvanäyttelijät, elokuvat, elämäkerrat, filmografiat, historia, iskelmät, keihäänheitto, keihäänheittäjät, laulajat, olympiavoittajat, tietokirjallisuus, urheilijat, viihdemusiikki, Henkilöhistoria
Alanimike 10831485

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Tapio Rautavaara - Kulkurin taival

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot