Tarinoita suomalaisesta luomusta - Marja Nuora

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

43,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Tekijä: Nuora, Marja
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2013
  • Sivut: 200

Lisätiedot

Luomu on tullut Suomessa kauppoihin ja kiinnostaa kuluttajia. Luomu on lupaus jostain paremmasta - joillekin se on yhteys tuottajaan, toisille puhdasta aitoa ruokaa ja kolmannelle vaikkapa terveellisyyttä. Luomutuotannosta on monia näkemyksiä ja mielipiteitä puolesta ja vastaan. Mutta kuinka moni on oikeasti tutustunut siihen, mistä luomussa on kyse? Kirjan tekijät ovat työskennelleet luomun parissa yli 20 vuotta. He vievät valokuvin ja omaan vuosien kokemukseen perustuvin tarinoin lukijan matkalle suomalaisen luomuruoan alkulähteille. Kirja sisältää 35 upeasti kuvitettua tarinaa luomumaatiloista, luomua jalostavista yrityksistä, luomutuotteita myyvistä kaupoista ja muista luomun parissa toimivista ihmisistä. Mukana on koko luomun kirjo pienistä idyllisistä suoramyyntitiloista monen sadan hehtaarin teolliseen tuotantoon, luomuviljelyn suomalaisista pioneereista luomun linjauksia hallitusohjelmassa toteuttavaan ministeriin. Samalla kirja on tutustumismatka luomua kannatteleviin teemoihin kuten maan elävyyteen, luonnon monimuotoisuuden vaalimiseen ja hyvään ruokaan. Kirja vie mukaan luomun parissa työskentelevien ihmisten arkeen. Valokuvat kertovat elämästä luomun parissa, ja teksteistä avautuu monipuolinen kuva suomalaisista luomun ruokaketjun toimijoista. Tarjolla on elämyksiä ja ajatuksia herättävä matka luomun pariin! Erkki Pöytäniemi on koulukseltaan agronomi (MMM) ja hänellä on jo yli 30 vuoden kokemus luomualalta. Marja Nuora on koulutukseltaan filosofian maisteri (teor.fil.) ja agrologi ja hänellä on monipuolinen luomualan kokemus yli 20 vuodelta.

Lisätiedot

Kuvaus Luomu on tullut Suomessa kauppoihin ja kiinnostaa kuluttajia. Luomu on lupaus jostain paremmasta - joillekin se on yhteys tuottajaan, toisille puhdasta aitoa ruokaa ja kolmannelle vaikkapa terveellisyyttä. Luomutuotannosta on monia näkemyksiä ja mielipiteitä puolesta ja vastaan. Mutta kuinka moni on oikeasti tutustunut siihen, mistä luomussa on kyse? Kirjan tekijät ovat työskennelleet luomun parissa yli 20 vuotta. He vievät valokuvin ja omaan vuosien kokemukseen perustuvin tarinoin lukijan matkalle suomalaisen luomuruoan alkulähteille. Kirja sisältää 35 upeasti kuvitettua tarinaa luomumaatiloista, luomua jalostavista yrityksistä, luomutuotteita myyvistä kaupoista ja muista luomun parissa toimivista ihmisistä. Mukana on koko luomun kirjo pienistä idyllisistä suoramyyntitiloista monen sadan hehtaarin teolliseen tuotantoon, luomuviljelyn suomalaisista pioneereista luomun linjauksia hallitusohjelmassa toteuttavaan ministeriin. Samalla kirja on tutustumismatka luomua kannatteleviin teemoihin kuten maan elävyyteen, luonnon monimuotoisuuden vaalimiseen ja hyvään ruokaan. Kirja vie mukaan luomun parissa työskentelevien ihmisten arkeen. Valokuvat kertovat elämästä luomun parissa, ja teksteistä avautuu monipuolinen kuva suomalaisista luomun ruokaketjun toimijoista. Tarjolla on elämyksiä ja ajatuksia herättävä matka luomun pariin! Erkki Pöytäniemi on koulukseltaan agronomi (MMM) ja hänellä on jo yli 30 vuoden kokemus luomualalta. Marja Nuora on koulutukseltaan filosofian maisteri (teor.fil.) ja agrologi ja hänellä on monipuolinen luomualan kokemus yli 20 vuodelta.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Kurmakka - Organic Food
Tekijä Nuora, Marja
Valokuvaaja Pöytäniemi, Erkki
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 200
ISBN 9789526791807
Ilmestymisvuosi 2013
Painos 1
Tilausnumero 8357317
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat elintarviketuotanto, elintarvikkeet, kauppiaat, luomutuotteet, luonnonmukainen tuotanto, luonnonmukainen viljely, maatalousyrittäjät, maatilat, tietokirjallisuus, Viljelymenetelmät
Alanimike 8357317

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Tarinoita suomalaisesta luomusta

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot