Tarique Rahmanin poliittinen ajattelu -

ruohonjuuritason vaikutusvallan kasvattaminen

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

30,95 €
Toimitusaika-arvio: 3 - 4 viikkoa
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2014
  • Sivut: 160

Lisätiedot

Teos rakentuu Bangladeshi toista suurta poliittista ryhmittymää Bangladesh Nationalist Partya edustavan Tarique Rahmanin ympärille. Hänen isänsä oli presidentti ja hänen äitinsä on ollut kolminkertainen pääministeri. Tarique Rahmanin odotetaan nousevan Bangladeshin politiikassa tulevaisuudessa. Alkuperäisen teoksen julkaissut Bangladesh Policy Forum Cambridge University on keskittynyt tuottamaan Bangladeshin politiikalle taustatietoa. He ovat tätä kirjaa varten koonneet 17 eri kirjoittaja artikkelit. Mukana 2 englantilaista toimittajaa, Bangladeshilaisia akateemikkoja ja poliitikkoja. Kirjoittajien artikkeleista käy hyvin ilmi se, kuinka demokratia maassa on taas kerran ongelmallisissa käsissä. Suomeksi on vain vähän tietoa Bangladeshin historiasta, puhumattakaan nykytilanteesta. Tämä kirja pyrkii paikkaamaan osaltaan tuota puutetta.

Lisätiedot

Kuvaus Teos rakentuu Bangladeshi toista suurta poliittista ryhmittymää Bangladesh Nationalist Partya edustavan Tarique Rahmanin ympärille. Hänen isänsä oli presidentti ja hänen äitinsä on ollut kolminkertainen pääministeri. Tarique Rahmanin odotetaan nousevan Bangladeshin politiikassa tulevaisuudessa. Alkuperäisen teoksen julkaissut Bangladesh Policy Forum Cambridge University on keskittynyt tuottamaan Bangladeshin politiikalle taustatietoa. He ovat tätä kirjaa varten koonneet 17 eri kirjoittaja artikkelit. Mukana 2 englantilaista toimittajaa, Bangladeshilaisia akateemikkoja ja poliitikkoja. Kirjoittajien artikkeleista käy hyvin ilmi se, kuinka demokratia maassa on taas kerran ongelmallisissa käsissä. Suomeksi on vain vähän tietoa Bangladeshin historiasta, puhumattakaan nykytilanteesta. Tämä kirja pyrkii paikkaamaan osaltaan tuota puutetta.
Toimitusaika 3 - 4 viikkoa
Kustantaja Iiro Nordling
Toimittaja Shibly, Saleh - Islam, Ashik
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 160
ISBN 9789526809809
Ilmestymisvuosi 2014
Tilausnumero 8357415
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat Bangladesh, Bangladeshin nationalistipuolue, demokratia, henkilöhistoria, historia, oppositio, poliitikot, poliittinen historia, poliittinen toiminta, poliittiset johtajat, puoluejohtajat, tietokirjallisuus, yhteiskuntakehitys, Valtio-oppi, politiikka
Alanimike 8357415

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Tarique Rahmanin poliittinen ajattelu

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot