Tie takaisin paratiisiin - Don Miguel Ruiz

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

6,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Ruiz, Don Miguel
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2005
  • Sivut: 156

Lisätiedot

Tie takaisin paratiisiin jatkaa Don Miguel Ruizin menestyskirjojen sarjaa ja viitoittaa tietä sisäisen alkuperäisen voimamme lähteille. Ruizin välittämä tolteekki-intiaanien ajaton viisaus puhuttelee länsimaista ihmistä nyt enemmän kuin koskaan. Don Miguel Ruizin opetus on yksinkertainen. Meidän on vapautettava itsemme mielemme ylivallasta ja lakattava uskomasta ulkopuolisia auktoriteetteja, lakattava uskomasta jopa omia ajatuksiamme. Todellinen vapaus on elämää ilman harhakuvitelmia ja arvostelevan mielen rajoituksia. Kun käytämme mieltämme puhtaasti, myös tunteemme puhdistuvat ja meillä on mahdollisuus olla enemmän oma itsemme. Don Miguel Ruiz on menestyskirjailija ja tolteekki-intiaanien henkisen perinteen opettaja. Hän on yli kahdenkymmenen vuoden ajan välittänyt tätä ajatonta viisautta ja ohjannut ihmisiä kohti henkistä vapautumista. Luennoillaan ja työpajoissaan ympäri maailmaa hän yhdistää muinaiset henkiset perinteet nykyajan menetelmiin tietoisuuden kehittymisestä.

Lisätiedot

Kuvaus Tie takaisin paratiisiin jatkaa Don Miguel Ruizin menestyskirjojen sarjaa ja viitoittaa tietä sisäisen alkuperäisen voimamme lähteille. Ruizin välittämä tolteekki-intiaanien ajaton viisaus puhuttelee länsimaista ihmistä nyt enemmän kuin koskaan. Don Miguel Ruizin opetus on yksinkertainen. Meidän on vapautettava itsemme mielemme ylivallasta ja lakattava uskomasta ulkopuolisia auktoriteetteja, lakattava uskomasta jopa omia ajatuksiamme. Todellinen vapaus on elämää ilman harhakuvitelmia ja arvostelevan mielen rajoituksia. Kun käytämme mieltämme puhtaasti, myös tunteemme puhdistuvat ja meillä on mahdollisuus olla enemmän oma itsemme. Don Miguel Ruiz on menestyskirjailija ja tolteekki-intiaanien henkisen perinteen opettaja. Hän on yli kahdenkymmenen vuoden ajan välittänyt tätä ajatonta viisautta ja ohjannut ihmisiä kohti henkistä vapautumista. Luennoillaan ja työpajoissaan ympäri maailmaa hän yhdistää muinaiset henkiset perinteet nykyajan menetelmiin tietoisuuden kehittymisestä.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Delfiini kirjat
Tekijä Ruiz, Don Miguel
Kääntäjä Turpeinen, Tuija
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 156
ISBN 9525572072
Ilmestymisvuosi 2005
Alkuteos The voice of knowledge
Painos 1
Tilausnumero 20529418
Asiasanat tietokirjallisuus, elämäntaito, elämänfilosofia, intiaanit, tolteekit, henkinen kasvu, Elämänfilosofia Elämäntieto
Alanimike 20529418

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Tie takaisin paratiisiin

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot