Tilikausi - Pia Tuomi-Sorjonen

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

65,25 €
Toimitusaika-arvio: 7 - 9 päivää
  • Tekijä: Tuomi-Sorjonen, Pia - Kosonen, Päivi
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2015
  • Sivut: 332

Lisätiedot

Tilikausi soveltuu ammattikorkeakoulujen tradenomikoulutuksen lisäksi myös taloushallinnon ammattitutkintoon valmistavaan koulutukseen. Sisältö on rakennettu niin, että opiskelijan oletetaan hallitsevan jo kirjanpidon perusteet. Käsiteltäviä asioita ovat muun muassa: - kirjanpidon hoitaminen eri yritysmuodoissa - arvonlisäverotus - keskeiset kirjanpidon erityiskysymykset, kuten siirtyvät erät, vaihto-omaisuuden arvostus, suunnitelman mukaiset poistot ja varaukset - tilinpäätös (mm. tilinpäätösasiakirjat) - yritysten tuloverotukseen liittyvät asiat - hyvä raportointi ja kirjanpidon eettisyys.

Lisätiedot

Kuvaus Tilikausi soveltuu ammattikorkeakoulujen tradenomikoulutuksen lisäksi myös taloushallinnon ammattitutkintoon valmistavaan koulutukseen. Sisältö on rakennettu niin, että opiskelijan oletetaan hallitsevan jo kirjanpidon perusteet. Käsiteltäviä asioita ovat muun muassa: - kirjanpidon hoitaminen eri yritysmuodoissa - arvonlisäverotus - keskeiset kirjanpidon erityiskysymykset, kuten siirtyvät erät, vaihto-omaisuuden arvostus, suunnitelman mukaiset poistot ja varaukset - tilinpäätös (mm. tilinpäätösasiakirjat) - yritysten tuloverotukseen liittyvät asiat - hyvä raportointi ja kirjanpidon eettisyys.
Toimitusaika 7 - 9 päivää
Kustantaja Sanoma Pro
Tekijä Tuomi-Sorjonen, Pia - Kosonen, Päivi
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 332
ISBN 9789526326122
Ilmestymisvuosi 2015
Kohderyhmä Ammatillinen koulutus
Tilausnumero 8430353
Asiasanat arvonlisävero, kirjanpito, K-kirjat, liiketalous, oma pääoma, raportointi, taloushallinto, tilinpäätös, tilintarkastus, voitonjako, yritykset, yritysmuodot, yritysverotus, Liiketalous, markkinointi
Alanimike 8430353

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Tilikausi

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot