Todella mystistä - Johanna Hirsto

hengellisen harjoittelijan kirja

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

22,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Hirsto, Johanna - Paalanne, Helena - Siukonen, Antti
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2015
  • Sivut: 96

Lisätiedot

Pitääkö matkustaa kaukoitään voidakseen meditoida, mietiskellä, tavoitella kohtuutta ja onnellisuutta? Onko mindfulness ainoa tie mielenrauhaan? Todella mystistä avaa varhaiskirkon mystikoiden hengessä kristillistä hiljentymis- ja meditaatioperinnettä ja tuo sen tämän hetken lähilänteen. Kirja koostuu henkisistä harjoituksista, tehtävistä ja ajatelmista. Harjoitusten ytimessä on raamatuntekstien katseleminen mielessä luodulla näyttämöllä. Todella mystistä on suunnattu tehtäväkirjaksi nuorille mielenrauhan, elämän arvojen ja uskon kysymysten pohtijoille yksin tai ryhmässä käytettäväksi, mutta se sopii kaikille, jotka haluavat kulkea Anthony de Mellon, Ignatius Loyolan ja kumppaneiden jalanjäljissä.

Lisätiedot

Kuvaus Pitääkö matkustaa kaukoitään voidakseen meditoida, mietiskellä, tavoitella kohtuutta ja onnellisuutta? Onko mindfulness ainoa tie mielenrauhaan? Todella mystistä avaa varhaiskirkon mystikoiden hengessä kristillistä hiljentymis- ja meditaatioperinnettä ja tuo sen tämän hetken lähilänteen. Kirja koostuu henkisistä harjoituksista, tehtävistä ja ajatelmista. Harjoitusten ytimessä on raamatuntekstien katseleminen mielessä luodulla näyttämöllä. Todella mystistä on suunnattu tehtäväkirjaksi nuorille mielenrauhan, elämän arvojen ja uskon kysymysten pohtijoille yksin tai ryhmässä käytettäväksi, mutta se sopii kaikille, jotka haluavat kulkea Anthony de Mellon, Ignatius Loyolan ja kumppaneiden jalanjäljissä.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Kirjapaja
Tekijä Hirsto, Johanna - Paalanne, Helena - Siukonen, Antti
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 96
ISBN 9789522880949
Ilmestymisvuosi 2015
Tilausnumero 8348919
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat harjoitukset, hartauskirjat, hengellisyys, kristillisyys, mietiskely, spiritualiteetti, tietokirjallisuus, uskonelämä, Rukous Hartaudenharjoitus
Alanimike 8348919

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Todella mystistä

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot