Todellinen Tallinna -

Kriittinen matkaopas Tallinnaan ja Viroon
28,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
 • Kansityyppi: pehmeäkantinen
 • Kieli: suomi
 • Vuosi: 2015
 • Sivut: 413

Lisätiedot

"Todellinen Tallinna - kriittinen matkaopas Tallinnaan ja Viroon" on tarkka, rehellinen ja rohkea matkaopas, mutta muutakin. Se on johdatus virolaiseen yhteiskuntajärjestelmään, jota Suomessa niin monet ihailevat - tai inhoavat. Kirja listaa Tallinnan ja Viron parhaat hotellit, kylpylät, ravintolat, baarit ja kahvilat sekä palvelut ja kirjoittaa niistä monesta perusteelliset analyysit, mutta kertoo myös virolaisesta sosiaaliturvasta ja virolaisista palkoista ja monesta muusta elämänilmiöstä. Miksi juuri Virossa on Euroopan eniten HIV-tapauksia ja viinakuolemia ja miksi kymmenet tuhannet virolaiset ovat muuttaneet kotimaastaan Suomeen? Entä onko Virossa elämä todella vapaampaa ja vauhdikkaampaa kuin Suomessa? Kirja antaa myös tanakat tietopaketit muun muassa virolaisista asunnonvuokrauskäytännöistä ja tallinnalaisista hammaslääkäri- ja hierontapalveluista. Kirjoitusote on - kuten otsikko lupaa - reippaan kriittinen, muttei kuitenkaan ryppyotsainen. Kirja pohjautuu Tallinnan suomalaisista koostuvan Todellinen Tallinna -yhteisön samannimiseen internetblogiin, joka on noussut suosituimmaksi suomenkieliseksi Tallinnaa ja Viroa käsitteleväksi blogiksi. Blogin tekstit on tähän kirjaan ajanmukaistettu, ja mukana on paljon uusia tekstejä. "Todellinen Tallinna - kriittinen matkaopas Tallinnaan ja Viroon" -kirjan on toimittanut Virossa jo yli 20 vuotta asunut suomalainen toimittaja Sami Lotila, joka on kirjoittanut myös matkaoppaat "Uusi Tallinna" (Tammi 2002) ja "Tallinna" (Mondo 2007).

Lisätiedot

Kuvaus "Todellinen Tallinna - kriittinen matkaopas Tallinnaan ja Viroon" on tarkka, rehellinen ja rohkea matkaopas, mutta muutakin. Se on johdatus virolaiseen yhteiskuntajärjestelmään, jota Suomessa niin monet ihailevat - tai inhoavat. Kirja listaa Tallinnan ja Viron parhaat hotellit, kylpylät, ravintolat, baarit ja kahvilat sekä palvelut ja kirjoittaa niistä monesta perusteelliset analyysit, mutta kertoo myös virolaisesta sosiaaliturvasta ja virolaisista palkoista ja monesta muusta elämänilmiöstä. Miksi juuri Virossa on Euroopan eniten HIV-tapauksia ja viinakuolemia ja miksi kymmenet tuhannet virolaiset ovat muuttaneet kotimaastaan Suomeen? Entä onko Virossa elämä todella vapaampaa ja vauhdikkaampaa kuin Suomessa? Kirja antaa myös tanakat tietopaketit muun muassa virolaisista asunnonvuokrauskäytännöistä ja tallinnalaisista hammaslääkäri- ja hierontapalveluista. Kirjoitusote on - kuten otsikko lupaa - reippaan kriittinen, muttei kuitenkaan ryppyotsainen. Kirja pohjautuu Tallinnan suomalaisista koostuvan Todellinen Tallinna -yhteisön samannimiseen internetblogiin, joka on noussut suosituimmaksi suomenkieliseksi Tallinnaa ja Viroa käsitteleväksi blogiksi. Blogin tekstit on tähän kirjaan ajanmukaistettu, ja mukana on paljon uusia tekstejä. "Todellinen Tallinna - kriittinen matkaopas Tallinnaan ja Viroon" -kirjan on toimittanut Virossa jo yli 20 vuotta asunut suomalainen toimittaja Sami Lotila, joka on kirjoittanut myös matkaoppaat "Uusi Tallinna" (Tammi 2002) ja "Tallinna" (Mondo 2007).
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Massimedia
Toimittaja Lotila, Sami
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 413
ISBN 9789526781143
Ilmestymisvuosi 2015
Tilausnumero 21448568
Asiasanat historia, kaupungit, nähtävyydet, palvelut, Tallinna, talous, tietokirjallisuus, Viro, yhteiskunta, yhteiskuntakuvaus, Viro, maantiede
Alanimike 21448568

Arvostelut

Asiakkaiden arvostelut

 • Arvostelu
  Paras Tallinna-kirja
  Arvostelija Rotermannon 21.1.2018
  Tämä kirja tarjoaa totuutta eikä markkinahumua, ajankohtaisempi kuin koskaan.

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Todellinen Tallinna

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot