Toimiva oppimisympäristö - Hannu Kotila

opas kehittelyyn ja arviointiin

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

28,95 €
Toimitusaika-arvio: 3 - 4 viikkoa
  • Tekijä: Kotila, Hannu - Mäki, Kimmo
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2014
  • Sivut: 24

Lisätiedot

Toimivan oppimisympäristön voi luoda lukemattomilla eri tavoilla. Ammattikorkeakoulussa kysymys toimivasta oppimisympäristöstä on kuitenkin aivan omanlaisensa. Ammattikorkeakoulun toiminta perustuu työelämälähtöisyyteen, joten myös oppimisympäristöjen on palveltava tätä tarkoitusta. Selvää on, että luokkahuoneesta on siirryttävä pois, jos halutaan oppia yhdessä työelämän kanssa. Lisäksi on mietittävä, kuka tekee ja mitä, kun tehdään yhteistyötä työelämän kanssa: Mikä on opettajan rooli? Mikä on opiskelijan rooli? Entä missä roolissa on työelämän edustaja? Tämä julkaisu tarjoaa työkaluja, joilla ammattikorkeakoulun työelämälähtöisiä oppimisympäristöjä voidaan kehittää ja arvioida, jotta yhteistyö olisi tuloksellista kaikkien osapuolten kannalta.

Lisätiedot

Kuvaus Toimivan oppimisympäristön voi luoda lukemattomilla eri tavoilla. Ammattikorkeakoulussa kysymys toimivasta oppimisympäristöstä on kuitenkin aivan omanlaisensa. Ammattikorkeakoulun toiminta perustuu työelämälähtöisyyteen, joten myös oppimisympäristöjen on palveltava tätä tarkoitusta. Selvää on, että luokkahuoneesta on siirryttävä pois, jos halutaan oppia yhdessä työelämän kanssa. Lisäksi on mietittävä, kuka tekee ja mitä, kun tehdään yhteistyötä työelämän kanssa: Mikä on opettajan rooli? Mikä on opiskelijan rooli? Entä missä roolissa on työelämän edustaja? Tämä julkaisu tarjoaa työkaluja, joilla ammattikorkeakoulun työelämälähtöisiä oppimisympäristöjä voidaan kehittää ja arvioida, jotta yhteistyö olisi tuloksellista kaikkien osapuolten kannalta.
Toimitusaika 3 - 4 viikkoa
Kustantaja Haaga-Helia
Tekijä Kotila, Hannu - Mäki, Kimmo
Sidosasu pehmeäkantinen
Sarjan lisätieto 2342-2920
Sivumäärä 24
ISBN 9789526619378
Ilmestymisvuosi 2014
Tilausnumero 8356491
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat ammattikorkeakoulut, arviointi, kehittämisprojektit, korkeakoulut, oppimisympäristö, osaaminen, tietokirjallisuus, työelämälähtöisyys, työelämäyhteydet, yhteistyö, yritykset, Yliopistot korkeakoulut
Alanimike 8356491

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Toimiva oppimisympäristö

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot