Toisenlainen tie - Heli Pruuki

Tahaton lapsettomuus, kriisi ja selviytyminen

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

35,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Pruuki, Heli - Tiihonen, Raili - Tuominen, Minna
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2015
  • Sivut: 195

Lisätiedot

Tahaton lapsettomuus on ongelma, joka kohtaa liki joka viidettä suomalaista paria. Lasta kaipaavat myös monet yksin elävät. Osa lapsettomuuden kohdanneista saa lapsen hedelmällisyyshoitojen tai adoption kautta, osalle lapsettomuudesta muodostuu pysyvä osa elämää. Millaisia asioita lapsettomuuden kohtaava käy psyykkisesti läpi? Voiko surua jostakin jota ei ole ja jota yhä kenties toivotaan näyttää vai onko se "äänioikeudetonta"? Entä mitä on surra asiaa naisena ja miehenä? Millaisia kysymyksiä hedelmällisyyshoitoihin liittyy, ja miten toivon ja epätoivon jatkuva vaihtelu vaikuttaa ihmiseen ja läheisiin ihmissuhteisiin? Teos lähestyy aihetta selkeästi ja myötäeläen - tie eteenpäin avautuu omien tunteiden tunnistamisesta.

Lisätiedot

Kuvaus Tahaton lapsettomuus on ongelma, joka kohtaa liki joka viidettä suomalaista paria. Lasta kaipaavat myös monet yksin elävät. Osa lapsettomuuden kohdanneista saa lapsen hedelmällisyyshoitojen tai adoption kautta, osalle lapsettomuudesta muodostuu pysyvä osa elämää. Millaisia asioita lapsettomuuden kohtaava käy psyykkisesti läpi? Voiko surua jostakin jota ei ole ja jota yhä kenties toivotaan näyttää vai onko se "äänioikeudetonta"? Entä mitä on surra asiaa naisena ja miehenä? Millaisia kysymyksiä hedelmällisyyshoitoihin liittyy, ja miten toivon ja epätoivon jatkuva vaihtelu vaikuttaa ihmiseen ja läheisiin ihmissuhteisiin? Teos lähestyy aihetta selkeästi ja myötäeläen - tie eteenpäin avautuu omien tunteiden tunnistamisesta.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Kirjapaja
Tekijä Pruuki, Heli - Tiihonen, Raili - Tuominen, Minna
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 195
ISBN 9789522882578
Ilmestymisvuosi 2015
Tilausnumero 21548979
Asiasanat elämän tarkoitus, elämänkaari, etiikka, hedelmättömyys, hedelmöityshoito, lapsettomuus, lääketiede, parisuhde, selviytyminen, tietokirjallisuus, tunteet, Ihmissuhteiden psykologia
Alanimike 21548979

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Toisenlainen tie

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot