Toiset meistä - Juha Henriksson

Rauno Lehtinen ja musiikki

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

33,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Tekijä: Henriksson, Juha
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2010
  • Sivut: 212

Lisätiedot

Letkis, On hetki, Muuttuvat laulut, Toiset meistä, Tom tom tom... Rauno Lehtinen (1932-2006) oli suomalaisen populaarimusiikin tärkeimpiä vaikuttajia. Hän kirjoitti niin kepeitä letkajenkkoja kuin koskettavia balladeja ja laajempia sävelteoksia. Lehtinen oli Letkis-hitillään musiikkiviennin edelläkävijä aikana, jolloin suomalaiset vasta haaveilivat kansainvälisestä menestyksestä. Lehtinen oli lisäksi monipuolinen muusikko sekä ammattitaitoinen sovittaja ja tuottaja. Värikkäänä persoonana tunnetun Lehtisen tempauksista kiertää lukemattomia tarinoita. Miten esimerkiksi suomalaista "havumetsä- ja saapasrasvakulttuuria" edistettiin Kultaisen ruusun kilpailuissa Montreux'ssa? Toiset meistä - Rauno Lehtinen ja musiikki kertoo herkän perfektionistin luovasta toiminnasta ja yleisemmin suomalaisen musiikin ja viihteen historiasta. Laajaan tutkimusaineistoon perustuva teos sisältää paljon uutta tietoa Rauno Lehtisen urasta ja hänen sävellystyylistään.

Lisätiedot

Kuvaus Letkis, On hetki, Muuttuvat laulut, Toiset meistä, Tom tom tom... Rauno Lehtinen (1932-2006) oli suomalaisen populaarimusiikin tärkeimpiä vaikuttajia. Hän kirjoitti niin kepeitä letkajenkkoja kuin koskettavia balladeja ja laajempia sävelteoksia. Lehtinen oli Letkis-hitillään musiikkiviennin edelläkävijä aikana, jolloin suomalaiset vasta haaveilivat kansainvälisestä menestyksestä. Lehtinen oli lisäksi monipuolinen muusikko sekä ammattitaitoinen sovittaja ja tuottaja. Värikkäänä persoonana tunnetun Lehtisen tempauksista kiertää lukemattomia tarinoita. Miten esimerkiksi suomalaista "havumetsä- ja saapasrasvakulttuuria" edistettiin Kultaisen ruusun kilpailuissa Montreux'ssa? Toiset meistä - Rauno Lehtinen ja musiikki kertoo herkän perfektionistin luovasta toiminnasta ja yleisemmin suomalaisen musiikin ja viihteen historiasta. Laajaan tutkimusaineistoon perustuva teos sisältää paljon uutta tietoa Rauno Lehtisen urasta ja hänen sävellystyylistään.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Suomen Jazz & - Pop arkisto
Tekijä Henriksson, Juha
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 212
ISBN 9789526740102
Ilmestymisvuosi 2010
Painos 1
Tilausnumero 20559134
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat elämäkerrat, kapellimestarit, muusikot, populaarimusiikki, sanoittajat, säveltäjät, tietokirjallisuus, viihdemusiikki, Populaarimus. edustajat
Alanimike 20559134

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Toiset meistä

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot