Töissä tunturissa -

ajatuksia ja kirjoituksia matkailutyöstä

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

21,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2008
  • Sivut: 129

Lisätiedot

Mitä tapahtuu, kun toisen vapaa-ajasta tulee toisen työtä? Millaista matkailu on työnä ja ammattina? Millainen on matkailutyöntekijän arki? Mikä rooli työntekijöillä on matkailun kehittämisessä? Millaisissa ympäristöissä työntekijät tekevät työtään? Mitä työtehtäviä matkailualalla on tarjolla ja kuinka paljon sen parissa työskentelee ihmisiä esimerkiksi Suomen Lapissa? Kysymyksiin tartutaan kirjassa sekä omaelämäkerrallisten kirjoitusten että niistä esitettyjen tutkijatulkintojen ja matkailutöitä koskevan taustaselvityksen avulla. Keskustelunavauksen tarjoaa Suomen Akatemian Turismi työnä -projekti (2006-09).

Lisätiedot

Kuvaus Mitä tapahtuu, kun toisen vapaa-ajasta tulee toisen työtä? Millaista matkailu on työnä ja ammattina? Millainen on matkailutyöntekijän arki? Mikä rooli työntekijöillä on matkailun kehittämisessä? Millaisissa ympäristöissä työntekijät tekevät työtään? Mitä työtehtäviä matkailualalla on tarjolla ja kuinka paljon sen parissa työskentelee ihmisiä esimerkiksi Suomen Lapissa? Kysymyksiin tartutaan kirjassa sekä omaelämäkerrallisten kirjoitusten että niistä esitettyjen tutkijatulkintojen ja matkailutöitä koskevan taustaselvityksen avulla. Keskustelunavauksen tarjoaa Suomen Akatemian Turismi työnä -projekti (2006-09).
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Lapin yliopisto
Toimittaja Valkonen, Jarno - Veijola, Soile
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 129
ISBN 9789524842181
Ilmestymisvuosi 2008
Painos 1
Tilausnumero 8351561
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat kirjoituskilpailut, matkailu, matkailuala, tietokirjallisuus, työ, työn sisältö, työnkuva, työntekijät, Matkailu ja turismi
Alanimike 8351561

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Töissä tunturissa

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot