Tuki, osallisuus ja yhteistoiminta lasten ja perheiden palveluissa - Nina Halme

työntekijöiden näkökulma

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

27,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Halme, Nina - Vuorisalmi, Merja - Perälä, Marja-Leena
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2014
  • Sivut: 113

Lisätiedot

Lapsiperheiden palvelujen johtaminen kokonaisuutena kuntien nykyisissä ja uudistuvissakin kunta- sekä sosiaali- ja terveydenhuollon palvelurakenteissa on haastavaa. Johtajien ja työntekijöiden osaaminen ja toiminta ovat edellytyksiä vaikuttaville ja laadukkaille lasten ja perheiden palveluille. Päätöksentekoa ja kehittämistä tukee tieto lasten ja perheiden terveydestä ja tuen tarpeesta sekä heidän käyttämistään palveluista ja siitä, miten ne vastaavat tarpeisiin. Tietoa tarvitaan myös palvelujen saatavuudesta ja järjestämisestä. Tässä raportissa arvioidaan lasten ja perheiden palveluja kokonaisuutena. Arvioijina ovat äitiys- ja lastenneuvolan, kouluterveydenhuollon, päivähoidon, esi- ja perusopetuksen työntekijät. Kiinnostuksen kohteina ovat lapsiperheiden tuen tarpeet ja avun antaminen, palvelujen riittävyys, kehittämistarpeet, vanhempien osallisuus, päätöksenteko ja yhteistoiminta lapsiperheiden ja muiden tahojen kanssa. Raportti on tarkoitettu kaikille lasten ja perheiden parissa toimiville työntekijöille, johtajille ja kehittäjille sekä alan opiskelijoille ja opettajille.

Lisätiedot

Kuvaus Lapsiperheiden palvelujen johtaminen kokonaisuutena kuntien nykyisissä ja uudistuvissakin kunta- sekä sosiaali- ja terveydenhuollon palvelurakenteissa on haastavaa. Johtajien ja työntekijöiden osaaminen ja toiminta ovat edellytyksiä vaikuttaville ja laadukkaille lasten ja perheiden palveluille. Päätöksentekoa ja kehittämistä tukee tieto lasten ja perheiden terveydestä ja tuen tarpeesta sekä heidän käyttämistään palveluista ja siitä, miten ne vastaavat tarpeisiin. Tietoa tarvitaan myös palvelujen saatavuudesta ja järjestämisestä. Tässä raportissa arvioidaan lasten ja perheiden palveluja kokonaisuutena. Arvioijina ovat äitiys- ja lastenneuvolan, kouluterveydenhuollon, päivähoidon, esi- ja perusopetuksen työntekijät. Kiinnostuksen kohteina ovat lapsiperheiden tuen tarpeet ja avun antaminen, palvelujen riittävyys, kehittämistarpeet, vanhempien osallisuus, päätöksenteko ja yhteistoiminta lapsiperheiden ja muiden tahojen kanssa. Raportti on tarkoitettu kaikille lasten ja perheiden parissa toimiville työntekijöille, johtajille ja kehittäjille sekä alan opiskelijoille ja opettajille.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL
Tekijä Halme, Nina - Vuorisalmi, Merja - Perälä, Marja-Leena
Sidosasu pehmeäkantinen
Sarjan lisätieto 1798-0070
Sivumäärä 113
ISBN 9789523021099
Ilmestymisvuosi 2014
Tilausnumero 8349539
Kuvitus " - Taulukoita, väri" -
Asiasanat tietokirjallisuus, lapsiperheet, perheet, lapset, palvelut, sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, tukeminen, auttaminen, tarpeet, riittävyys, kehittäminen, osallisuus, päätöksenteko, yhteistoiminta, yhteistyö, tiedonkulku, vanhemmat, työntekijät, käsitykset
Alanimike 8349539

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Tuki, osallisuus ja yhteistoiminta lasten ja perheiden palveluissa

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot