Tunne nälkä! - Patrik Borg

Syö intuitiivisesti. Saavuta tuloksia.

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

29,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Borg, Patrik
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2018
  • Sivut: 112

Lisätiedot

Syö hyvällä omallatunnolla, nautiskellen - ja sitä mitä haluat syödä. Saavutat tuloksia tutustumalla nälkääsi, tarkentamalla sitä ja saamalla sen toimimaan hyväksesi eikä sinua vastaan. Syöminen kehon viestien mukaan on ratkaisevan tärkeää, mutta vain harvat uskaltavat kuunnella näitä viestejä. Patrik Borgin uuden kirjan rohkaiseva sanoma kuuluu: sinä itse tiedät, mitä kehosi tarvitsee. Intuitiivinen syöminen tuntuu ja maistuu hyvältä. Kirjan esimerkkikertomukset ja harjoitukset pohjautuvat Borgin asiantuntemukseen ja käytännön työhön sekä tieteelliseen tutkimukseen.

Lisätiedot

Kuvaus Syö hyvällä omallatunnolla, nautiskellen - ja sitä mitä haluat syödä. Saavutat tuloksia tutustumalla nälkääsi, tarkentamalla sitä ja saamalla sen toimimaan hyväksesi eikä sinua vastaan. Syöminen kehon viestien mukaan on ratkaisevan tärkeää, mutta vain harvat uskaltavat kuunnella näitä viestejä. Patrik Borgin uuden kirjan rohkaiseva sanoma kuuluu: sinä itse tiedät, mitä kehosi tarvitsee. Intuitiivinen syöminen tuntuu ja maistuu hyvältä. Kirjan esimerkkikertomukset ja harjoitukset pohjautuvat Borgin asiantuntemukseen ja käytännön työhön sekä tieteelliseen tutkimukseen.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Gummerus
Tekijä Borg, Patrik
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 112
ISBN 9789512409594
Ilmestymisvuosi 2018
Tilausnumero 7647201
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat elintavat, henkinen hyvinvointi, hyvinvointi, intuitio, itsesäätely, kylläisyys, nälkä, painonhallinta, ruokatottumukset, syöminen, terveyden edistäminen, tietoisuus, tietokirjallisuus, Ravinto-oppi Ruokavaliot
Alanimike 7647201

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Tunne nälkä!

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot