Hae tuotteita

> Tarkennettu haku

Kirjavaraston kevätmylläys!

 

Etuasiakasviikot 

Äänestä vuoden 2016 paras kuukaudenkirja

Uutuudet

Korugalleria - loppuerät mahtavin tarjouksin!

Pitsikirja vain 1 €, kun tilaat 2 tuotetta käsityövalikoimasta!

Butiikki

Shokkitarjous! Huopakassi vain 9,95

Kerhon synttäreiden ennakkoetu! Kiuru-kahvipurkki 3,95!

 

Lahjalehti 

Gluteenitonta leipää

Gluteenitonta leipää

Tekijä: Jessica Frej, Maria Blohm

Kustantaja: Kustannus-Mäkelä

Painovuosi: 2014

Tekstin kieli: Suomi

Tiedot: Kovakantinen

ISBN/EAN: 9789518835755

Toimitusaika: 5-7 arkipäivää

Jäsenhinta

24,95


Haluatko leipoa herkullista, mehevää leipää gluteenittomasti? Tattarijauho, maissijauho ja ruusunmarjajauho ovat hyviä vaihtoehtoja vehnälle, rukiille ja ohralle. Leivät leivotaan kylmään taikinanesteeseen, niissä käytetään vain vähän hiivaa ja niitä nostatetaan pitkään. Tässä kirjassa on runsaasti ohjeita paitsi ruokaleipiin kuitusämpylöistä vaaleaan vuokaleipään, myös täytettyihin leipiin, pizzaan sekä marmeladeihin, maksapasteijaan ja muihin lisukkeisiin. Kaikki ohjeet sopivat keliaakikoille, mutta lisäävät vaihtelua myös muiden leipävalikoimaan.

 
Lukijoiden arvosana
 

(4.0) – Suosittelen!

 
 
Lukijoiden arviot
 

palsal0710  Katso kaikki tämän kirjoittajan arvostelut »

Kirjan ohjeissa kaikki aineet punnittava vaakalla. Jos ja kun sen viitsii tehdä, leivonnaiset onnistuvat hyvin.


 
 
Samalta kirjailijalta
 


Hakuehdoilla ei löytynyt tuotteita.


 

 Ostoskori  0,00 €

Ostoskorisi on tyhjä.

 
Katso myös