Tutkimusmatka Tarkoitusten merellä -

Tarkoituskeskeinen menetelmä nuorten itsemurhien ehkäisemiseksi

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

32,95 €
Toimitusaika-arvio: 7 - 9 päivää
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2015
  • Sivut: 100

Lisätiedot

Tutkimusmatka Tarkoitusten merellä -menetelmäopas on syntynyt osana Non Fighting Generation ry:n vuosina 2013-2015 toteuttamaa "Valoa elämään" -hanketta. 3-vuotisen terveyden edistämisen hankkeen tarkoituksena on ollut kehittää ja pilotoida 13-25-vuotiaiden nuorten tunnistamisen, mini-intervention ja pitkäkestoisen yksilöauttamisen menetelmiä. Teoksessa esiteltävän tarkoituskeskeisen menetelmän painopiste on nuoren (1) itsetuhoisuudelle lyhyellä ja pitkällä aikavälillä altistavien riskitekijöiden mahdollisimman varhaisessa tunnistamisessa (2) henkisten vahvuuksien, voimavarojen ja elämisen syiden vahvistamisessa sekä (3) elämänarvojen mukaisiin tarkoituksiin suuntautumisessa. Tämä menetelmäopas on tarkoitettu terveydenhoidon, kasvatusalan ja nuorisotyön ammattilaisille, jotka kohtaavat työssään itsetuhoisesti oireilevia nuoria.

Lisätiedot

Kuvaus Tutkimusmatka Tarkoitusten merellä -menetelmäopas on syntynyt osana Non Fighting Generation ry:n vuosina 2013-2015 toteuttamaa "Valoa elämään" -hanketta. 3-vuotisen terveyden edistämisen hankkeen tarkoituksena on ollut kehittää ja pilotoida 13-25-vuotiaiden nuorten tunnistamisen, mini-intervention ja pitkäkestoisen yksilöauttamisen menetelmiä. Teoksessa esiteltävän tarkoituskeskeisen menetelmän painopiste on nuoren (1) itsetuhoisuudelle lyhyellä ja pitkällä aikavälillä altistavien riskitekijöiden mahdollisimman varhaisessa tunnistamisessa (2) henkisten vahvuuksien, voimavarojen ja elämisen syiden vahvistamisessa sekä (3) elämänarvojen mukaisiin tarkoituksiin suuntautumisessa. Tämä menetelmäopas on tarkoitettu terveydenhoidon, kasvatusalan ja nuorisotyön ammattilaisille, jotka kohtaavat työssään itsetuhoisesti oireilevia nuoria.
Toimitusaika 7 - 9 päivää
Kustantaja Books on Demand
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 100
ISBN 9789523186545
Ilmestymisvuosi 2015
Tilausnumero 8350354
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat dialogisuus, ennaltaehkäisy, itsemurha, itsetuhokäyttäytyminen, kehittäminen, keskustelu, nuoret, nuoret aikuiset, riskitekijät, tietokirjallisuus, työmenetelmät, varhainen puuttuminen, Psykol.teoria, filosofia ja tu
Alanimike 8350354

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Tutkimusmatka Tarkoitusten merellä

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot