Työ ja henki - Marjaana Kanerva

Avaimia henkiseen ja hengelliseen työhyvinvointiin

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

39,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Kanerva, Marjaana
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2015
  • Sivut: 189

Lisätiedot

Kokonaisvaltainen työhyvinvointi rakentuu monista osatekijöistä. Sen henkinen ja hengellinen ulottuvuus, työpaikkaspiritualiteetti, on jäänyt vähälle huomiolle. Työpaikkahengellisyys on yläkäsite, joka sisältää työntekijöiden ja esimiesten työhönsä, työtovereihinsa ja työnsä sisältöön liittämät tunteet, innostuksen, arvot ja päämäärät. Tästä nousevat monet työyhteisön toimivuuteen vaikuttavat tekijät kuten ilmapiiri, työn merkityksellisyyden kokeminen ja työn ilo. Teos on tarkoitettu erityisesti seurakuntien käyttöön, mutta siitä voivat ammentaa monet muut työyhteisöt ja niiden johtajat. Kirja on oiva koulutuksen väline, ja se hyödyttää jokaista työhyvinvoinnin parissa toimivaa. Teol. maist. MARJAANA KANERVA toimii kouluttajana Agricola-opintokeskuksessa. Hänen tehtäväaluettaan ovat mm. spiritualiteetti, voimavaraistaminen ja työelämässä jaksaminen. Teol. toht. JUHA TANSKA on Haminan seurakunnan kirkkoherra. Teoksen muita kirjoittajia ovat alan asiantuntijat.

Lisätiedot

Kuvaus Kokonaisvaltainen työhyvinvointi rakentuu monista osatekijöistä. Sen henkinen ja hengellinen ulottuvuus, työpaikkaspiritualiteetti, on jäänyt vähälle huomiolle. Työpaikkahengellisyys on yläkäsite, joka sisältää työntekijöiden ja esimiesten työhönsä, työtovereihinsa ja työnsä sisältöön liittämät tunteet, innostuksen, arvot ja päämäärät. Tästä nousevat monet työyhteisön toimivuuteen vaikuttavat tekijät kuten ilmapiiri, työn merkityksellisyyden kokeminen ja työn ilo. Teos on tarkoitettu erityisesti seurakuntien käyttöön, mutta siitä voivat ammentaa monet muut työyhteisöt ja niiden johtajat. Kirja on oiva koulutuksen väline, ja se hyödyttää jokaista työhyvinvoinnin parissa toimivaa. Teol. maist. MARJAANA KANERVA toimii kouluttajana Agricola-opintokeskuksessa. Hänen tehtäväaluettaan ovat mm. spiritualiteetti, voimavaraistaminen ja työelämässä jaksaminen. Teol. toht. JUHA TANSKA on Haminan seurakunnan kirkkoherra. Teoksen muita kirjoittajia ovat alan asiantuntijat.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Kirjapaja
Tekijä Kanerva, Marjaana
Toimittaja Tanska, Juha
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 189
ISBN 9789522882318
Ilmestymisvuosi 2015
Tilausnumero 8348969
Kuvitus " - Taulukoita, mustavalkoiset" -
Asiasanat tietokirjallisuus, työhyvinvointi, henkinen hyvinvointi, työyhteisöt, työpaikat, hengellisyys, spiritualiteetti, esimiestyö, johtaminen, seurakunnat, johtajuus, organisaatiokulttuuri, arvot, työelämä, kirkon työntekijät, Työ Työelämä
Alanimike 8348969

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Työ ja henki

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot