Työ, jolla on tulevaisuus - Sami Ritokoski

seurakunnallisen varhaisnuorisotyön ydin ja haasteet työntekijöiden kuvaamina

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

52,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Tekijä: Ritokoski, Sami
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2010
  • Sivut: 138

Lisätiedot

"Kun löysin lapsen koulun pihalta peloissaan ja myöhästyneenä tunnilta märissä kengissään. Keskusteluissa paljastui koko pienen ihmisen tuskallinen tausta ja pelko tulevaisuudesta. Myöhemmin vierailin hänen kodissaan ja pienen hetken saatoin kulkea hänen rinnallaan." Edellä yksi esimerkki siitä, milloin työ kirkon varhaisnuorisotyöntekijänä tuntuu työntekijästä tärkeältä ja tarpeelliselta. Tämän tutkimuksen tavoitteena oli selvittää seurakuntien varhaisnuorisotyön nykytilaa ja painopisteitä, leiri- ja kerhotoiminnan sisältöä ja merkitystä sekä spiritualiteetin toteuttamista varhaisnuorisotyössä. Nykytilan lisäksi tutkimuksessa kartoitetaan myös sitä, mitä työntekijät ajattelevat tulevaisuudesta ja miten he haluaisivat työtään kehittää. Kyselyaineisto on kerättiin 41 seurakunnan varhaisnuorisotyöntekijältä, kahdeksasta suomalaisesta hiippakunnasta.

Lisätiedot

Kuvaus "Kun löysin lapsen koulun pihalta peloissaan ja myöhästyneenä tunnilta märissä kengissään. Keskusteluissa paljastui koko pienen ihmisen tuskallinen tausta ja pelko tulevaisuudesta. Myöhemmin vierailin hänen kodissaan ja pienen hetken saatoin kulkea hänen rinnallaan." Edellä yksi esimerkki siitä, milloin työ kirkon varhaisnuorisotyöntekijänä tuntuu työntekijästä tärkeältä ja tarpeelliselta. Tämän tutkimuksen tavoitteena oli selvittää seurakuntien varhaisnuorisotyön nykytilaa ja painopisteitä, leiri- ja kerhotoiminnan sisältöä ja merkitystä sekä spiritualiteetin toteuttamista varhaisnuorisotyössä. Nykytilan lisäksi tutkimuksessa kartoitetaan myös sitä, mitä työntekijät ajattelevat tulevaisuudesta ja miten he haluaisivat työtään kehittää. Kyselyaineisto on kerättiin 41 seurakunnan varhaisnuorisotyöntekijältä, kahdeksasta suomalaisesta hiippakunnasta.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Diakonia-ammattikorkeakoulu
Tekijä Ritokoski, Sami
Sidosasu pehmeäkantinen
Sarjan lisätieto 1455-9919
Sivumäärä 138
ISBN 9789524931083
Ilmestymisvuosi 2010
Painos 1
Tilausnumero 8352063
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat kerhot, kerhotoiminta, kirkon kasvatustoiminta, kirkon nuorisotyö, kristillinen kasvatus, lapset, leirit, nuorisotyönohjaajat, nuorisotyöntekijät, seurakunnat, spiritualiteetti, tietokirjallisuus, varhaisnuoret, Sosiaalipolitiikka
Alanimike 8352063

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Työ, jolla on tulevaisuus

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot