Uimahallien ja kylpylöiden laatoitus - Jukka Maja

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

37,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Maja, Jukka
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2017
  • Sivut: 47

Lisätiedot

Uimahallit ja kylpylät ovat rakennusteknisesti erittäin vaativia rakennuskohteita, joissa myös esteettömyys ja turvallisuus ovat korostetussa asemassa. Rakennusfysikaaliset olosuhteet asettavat valittaville materiaaleille ja työmenetelmille erityisvaatimuksia. Uimahallien ja kylpylöiden laatoitus on tavanomaista laatoitustyötä merkittävästi vaativampaa ja enemmän aikaa vievää. Laatoitusten suunnittelu, varsinainen laatoitustyö ja sen valvonta vaatii paljon kokemusta ja osaamista. Valmiissa laatoituksissa havaitut virheet ovat johtuneet usein siitä, ettei uimahallien ja kylpylöiden vaativia rakennusfysikaalisia olosuhteita ole otettu riittävästi huomioon ja niissä on käytetty asuntojen märkätiloihin tarkoitettuja materiaaleja, työmenetelmiä ja -aikatauluja. Oppaan ohjeet esitetään siinä järjestyksessä, kun työvaiheet etenevät eli edetään alustasta valmiiseen ja puhdistettuun pintaan. Oppaassa kerrotaan minkälaiset laatoitusmateriaalit ja työmenetelmät soveltuvat parhaiten uimahalliolosuhteisiin. Oppaan liitteenä on mallilomake, jota voi hyödyntää laatoitustyöhön liittyvien työvaiheiden laadunvarmistukseen ja valvontaan. Oppaan ohjeiden avulla parannetaan työn laatua ja minimoidaan korjaustöiden määrää. Tämän oppaan avulla rakennuttaja, suunnittelija, urakoitsija, laatoittaja ja valvoja voivat varmistua siitä, että laatoitustyö tulee tehtyä varmasti oikein. Hyvän lopputuloksen saavuttamiseksi vaaditaan myös kaikkien hankkeeseen osallistuvien osapuolten saumatonta yhteistyötä.

Lisätiedot

Kuvaus Uimahallit ja kylpylät ovat rakennusteknisesti erittäin vaativia rakennuskohteita, joissa myös esteettömyys ja turvallisuus ovat korostetussa asemassa. Rakennusfysikaaliset olosuhteet asettavat valittaville materiaaleille ja työmenetelmille erityisvaatimuksia. Uimahallien ja kylpylöiden laatoitus on tavanomaista laatoitustyötä merkittävästi vaativampaa ja enemmän aikaa vievää. Laatoitusten suunnittelu, varsinainen laatoitustyö ja sen valvonta vaatii paljon kokemusta ja osaamista. Valmiissa laatoituksissa havaitut virheet ovat johtuneet usein siitä, ettei uimahallien ja kylpylöiden vaativia rakennusfysikaalisia olosuhteita ole otettu riittävästi huomioon ja niissä on käytetty asuntojen märkätiloihin tarkoitettuja materiaaleja, työmenetelmiä ja -aikatauluja. Oppaan ohjeet esitetään siinä järjestyksessä, kun työvaiheet etenevät eli edetään alustasta valmiiseen ja puhdistettuun pintaan. Oppaassa kerrotaan minkälaiset laatoitusmateriaalit ja työmenetelmät soveltuvat parhaiten uimahalliolosuhteisiin. Oppaan liitteenä on mallilomake, jota voi hyödyntää laatoitustyöhön liittyvien työvaiheiden laadunvarmistukseen ja valvontaan. Oppaan ohjeiden avulla parannetaan työn laatua ja minimoidaan korjaustöiden määrää. Tämän oppaan avulla rakennuttaja, suunnittelija, urakoitsija, laatoittaja ja valvoja voivat varmistua siitä, että laatoitustyö tulee tehtyä varmasti oikein. Hyvän lopputuloksen saavuttamiseksi vaaditaan myös kaikkien hankkeeseen osallistuvien osapuolten saumatonta yhteistyötä.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Rakennustieto
Tekijä Maja, Jukka
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 47
ISBN 9789522671790
Ilmestymisvuosi 2017
Painos 2 2. uud. p
Tilausnumero 8466570
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat kylpylät, laadunvarmistus, laatoitus, liikuntapaikat, tietokirjallisuus, työmenetelmät, uimahallit, Talonrakennus
Alanimike 8466570

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Uimahallien ja kylpylöiden laatoitus

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot