Ulos oppimaan! - Henna Tampio

Sata ideaa ulko-opetukseen

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

48,70 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Tampio, Henna - Tampio, Matti
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2016
  • Sivut: 147

Lisätiedot

Miltä tuntuisi opettaa rahalaskuja ryövärihipan pyörteissä tai kerrata historian jaksoa oravannahkaruletin parissa? Tiesitkö, että mittayksiköillä voi mennä letkajenkkaa ja koealueen voi kerrata menemällä päin puuta? Onko luokallasi oppilaita, jotka mieluummin juoksevat kuin istuvat hiljaa paikoillaan? Veisitkö luokkasi useammin koulun seinien ulkopuolelle oppimaan, jos ulkotuntien suunnittelu ei olisi niin työlästä? Teos sisältää toiminnallisia ulkotuntisuunnitelmia kouluvuoden jokaiselle viikolle. Suurin osa tuntisuunnitelmista liittyy matematiikkaan ja äidinkieleen, mutta mukana on runsaasti ideoita myös muiden aineiden opettamiseen ulkona. Jokaisessa tuntimallissa on sovellusideoita kaikille alakoulun luokka-asteille, ja monia pelejä voi soveltaa lähes aiheeseen kuin aiheeseen. Yksittäisiä pelejä ja harjoitteita kirjassa on yli sata! Ulos oppimaan! on kahden luokanopettajan suunnittelema opas, jonka ideat ovat käytännön työssä syntyneitä ja testattuja.

Lisätiedot

Kuvaus Miltä tuntuisi opettaa rahalaskuja ryövärihipan pyörteissä tai kerrata historian jaksoa oravannahkaruletin parissa? Tiesitkö, että mittayksiköillä voi mennä letkajenkkaa ja koealueen voi kerrata menemällä päin puuta? Onko luokallasi oppilaita, jotka mieluummin juoksevat kuin istuvat hiljaa paikoillaan? Veisitkö luokkasi useammin koulun seinien ulkopuolelle oppimaan, jos ulkotuntien suunnittelu ei olisi niin työlästä? Teos sisältää toiminnallisia ulkotuntisuunnitelmia kouluvuoden jokaiselle viikolle. Suurin osa tuntisuunnitelmista liittyy matematiikkaan ja äidinkieleen, mutta mukana on runsaasti ideoita myös muiden aineiden opettamiseen ulkona. Jokaisessa tuntimallissa on sovellusideoita kaikille alakoulun luokka-asteille, ja monia pelejä voi soveltaa lähes aiheeseen kuin aiheeseen. Yksittäisiä pelejä ja harjoitteita kirjassa on yli sata! Ulos oppimaan! on kahden luokanopettajan suunnittelema opas, jonka ideat ovat käytännön työssä syntyneitä ja testattuja.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja PS-kustannus
Tekijä Tampio, Henna - Tampio, Matti
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 147
ISBN 9789524516259
Ilmestymisvuosi 2016
Painos 2 2. p
Kohderyhmä ammatillinen koulutus ja aikuiskoulutus
Tilausnumero 8439396
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat K-kirjat, elämyspedagogiikka, ulkoilu, toiminnalliset menetelmät, opetusmenetelmät, alakoulu, perusopetus, opetus, toiminnallisuus
Alanimike 8439396

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Ulos oppimaan!

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot