Unet ja näyt - Perry Stone

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

24,95 €
Toimitusaika-arvio: 7 - 9 päivää
  • Tekijä: Stone, Perry
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2012
  • Sivut: 240

Lisätiedot

Yrittääkö Jumala kertoa sinulle jotakin? Oletko koskaan nähnyt unta tai näkyä, joka oli niin elävä, että se pysyi mielessäsi päiväkausia? On mahdollista, että unellasi on hengellinen merkitys ja että saamasi näky oli SANOMA JUMALALTA. Kirjassaan UNET JA NÄYT bestseller-kirjailija ja julistaja PERRY STONE selittää näkyihimme ja uniimme sisältyviä varoituksia ja johdatusta - liittäen mukaan kattavan listan unien yleisistä merkityssisällöistä. Ainutlaatuisella yhdistelmällä Raamatun-tietämystä ja hengellistä näkökykyä Stone antaa meille vastauksia mm. seuraaviin kysymyksiin: - Onko uneni todella sanoma Jumalalta? - Miten erotan erityyppiset hengelliset näyt? - Miksi näen painajaisia tai epäpuhtaita unia? - Mitä uneni kuolleesta läheisestä tarkoittavat? PERRY STONE on lukuisten bestseller-kirjojen kirjoittaja. Näitä ovat mm. Parantava ateria, Peto on vapaana ja tämä kirja. Stone johtaa erästä Amerikan nopeimmin kasvavaa seurakuntaa, The Voice of Evangelism'ia. Perry Stone on myös kansainvälisesti tunnettu evankelista, joka on opiskellut sekä Lee Collegessa että Covenant Life Christian Collegessa, jossa hän suoritti teologian kandidaatin tutkinnon. Perry Stone asuu Clevelandissa Tennesseessä vaimonsa Pamin ja kahden lapsensa kanssa.

Lisätiedot

Kuvaus Yrittääkö Jumala kertoa sinulle jotakin? Oletko koskaan nähnyt unta tai näkyä, joka oli niin elävä, että se pysyi mielessäsi päiväkausia? On mahdollista, että unellasi on hengellinen merkitys ja että saamasi näky oli SANOMA JUMALALTA. Kirjassaan UNET JA NÄYT bestseller-kirjailija ja julistaja PERRY STONE selittää näkyihimme ja uniimme sisältyviä varoituksia ja johdatusta - liittäen mukaan kattavan listan unien yleisistä merkityssisällöistä. Ainutlaatuisella yhdistelmällä Raamatun-tietämystä ja hengellistä näkökykyä Stone antaa meille vastauksia mm. seuraaviin kysymyksiin: - Onko uneni todella sanoma Jumalalta? - Miten erotan erityyppiset hengelliset näyt? - Miksi näen painajaisia tai epäpuhtaita unia? - Mitä uneni kuolleesta läheisestä tarkoittavat? PERRY STONE on lukuisten bestseller-kirjojen kirjoittaja. Näitä ovat mm. Parantava ateria, Peto on vapaana ja tämä kirja. Stone johtaa erästä Amerikan nopeimmin kasvavaa seurakuntaa, The Voice of Evangelism'ia. Perry Stone on myös kansainvälisesti tunnettu evankelista, joka on opiskellut sekä Lee Collegessa että Covenant Life Christian Collegessa, jossa hän suoritti teologian kandidaatin tutkinnon. Perry Stone asuu Clevelandissa Tennesseessä vaimonsa Pamin ja kahden lapsensa kanssa.
Toimitusaika 7 - 9 päivää
Kustantaja Kuva ja Sana
Tekijä Stone, Perry
Kääntäjä Riutta, Satu
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 240
ISBN 9789515852601
Ilmestymisvuosi 2012
Painos 1
Tilausnumero 8337812
Asiasanat maailmanloppu, näyt, profetiat, raamatuntulkinta, symboliikka, tietokirjallisuus, unet, Jumala-käsite Jumalan toiminta
Alanimike 8337812

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Unet ja näyt

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot