Universumi sisällämme - Neil Shubin

kivien, planeettojen ja ihmisten yhteinen historia

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

36,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Shubin, Neil
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2013
  • Sivut: 237

Lisätiedot

Neil Shubin kertoo kirjassaan, miten maailmankaikkeuden koko 14 miljardin vuoden historia ilmenee kehossamme. Hän aloittaa kertomuksensa fossiileista, kääntää katseensa taivaalle ja käy läpi ominaisuutemme kemiallisesta koostumuksesta näkökykyymme. Maailmankaikkeus on vaikuttanut monin tavoin siihen, millaiseksi kehomme on muodostunut. Shubin koostaa asiantuntevan synteesin uusimmasta tähtitieteen, geologian, paleontologian ja genetiikan tutkimustiedosta. Teksti on mukaansatempaavaa ja helppolukuista ja kirjaa elävöittävät kertomukset Shubinin omista fossiilinmetsästysseikkailuista. Neil Shubin on paleontologi ja toimii Chigacon yliopiston professorina. Tutkijana Shubin on tullut kuuluisaksi Tiktaalik-fossiilin löytäjänä. Tiktaalik oli noin 375 miljoonaa vuotta sitten elänyt laji, jolla oli sekä kalan, matelijan että nisäkkään piirteitä. Löytö valaisee prosessia, jossa kaloista kehittyi käveleviä eläimiä.

Lisätiedot

Kuvaus Neil Shubin kertoo kirjassaan, miten maailmankaikkeuden koko 14 miljardin vuoden historia ilmenee kehossamme. Hän aloittaa kertomuksensa fossiileista, kääntää katseensa taivaalle ja käy läpi ominaisuutemme kemiallisesta koostumuksesta näkökykyymme. Maailmankaikkeus on vaikuttanut monin tavoin siihen, millaiseksi kehomme on muodostunut. Shubin koostaa asiantuntevan synteesin uusimmasta tähtitieteen, geologian, paleontologian ja genetiikan tutkimustiedosta. Teksti on mukaansatempaavaa ja helppolukuista ja kirjaa elävöittävät kertomukset Shubinin omista fossiilinmetsästysseikkailuista. Neil Shubin on paleontologi ja toimii Chigacon yliopiston professorina. Tutkijana Shubin on tullut kuuluisaksi Tiktaalik-fossiilin löytäjänä. Tiktaalik oli noin 375 miljoonaa vuotta sitten elänyt laji, jolla oli sekä kalan, matelijan että nisäkkään piirteitä. Löytö valaisee prosessia, jossa kaloista kehittyi käveleviä eläimiä.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Tähtitieteellinen yhdistys Ursa
Tekijä Shubin, Neil
Kääntäjä Perhoniemi, Tuukka
Sidosasu kovakantinen
Sarjan lisätieto 0357-7937
Sivumäärä 237
ISBN 9789525985139
Ilmestymisvuosi 2013
Alkuteos The universe within
Tilausnumero 8355973
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat alkuaineet, biologia, elämän synty, evoluutio, fossiilit, geologia, ihminen, kivet, maailmankaikkeuden synty, maailmankaikkeus, maapallo, mannerlaatat, paleoklimatologia, paleontologia, planeetat, tietokirjallisuus, Aurinkokunta
Alanimike 8355973

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Universumi sisällämme

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot