Urana olympiakisat - Arto Teronen

Peter Tallbergin tuulinen elämä

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

37,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Teronen, Arto - Vuolle, Jouko
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2014
  • Sivut: 206

Lisätiedot

Peter Tallberg (s. 1937) on viisinkertainen olympiapurjehtija ja Kansainvälisen olympiakomitean jäsen vuodesta 1976 lähtien. Urheilijana hänen viimeisiksi kisoikseen jäi Moskovan olympialaiset, mutta hänen ainutlaatuinen ura urheilumaailman näköalapaikalla on jatkunut. Se on kuljettanut häntä ympäri maailman ainutkertaisiin tilanteisiin sekä tapaamaan maailman silmäätekeviä ja urheilun huippuja. Tallbergin elämä ei ole ollut tuulista ainoastaan purjehtijana, vaan myös muussa elämässä hän on joutunut kokemaan sekä myötä että vastatuulia, oli sitten kysymys perheyrityksen liikkeenjohdosta tai paikoista suomalaisen urheiluelämän päättävissä elimissä. Peter Tallbergin kokemukset ja muistot monipuolisen elämän varrelta, urheilun kansainvälisistä ja myös kotimaan tehtävistä luovat yli puoli vuosisataa ajankuvaa aina sodanjälkeisistä vuosista ja Helsingin olympiakisoista lähtien.

Lisätiedot

Kuvaus Peter Tallberg (s. 1937) on viisinkertainen olympiapurjehtija ja Kansainvälisen olympiakomitean jäsen vuodesta 1976 lähtien. Urheilijana hänen viimeisiksi kisoikseen jäi Moskovan olympialaiset, mutta hänen ainutlaatuinen ura urheilumaailman näköalapaikalla on jatkunut. Se on kuljettanut häntä ympäri maailman ainutkertaisiin tilanteisiin sekä tapaamaan maailman silmäätekeviä ja urheilun huippuja. Tallbergin elämä ei ole ollut tuulista ainoastaan purjehtijana, vaan myös muussa elämässä hän on joutunut kokemaan sekä myötä että vastatuulia, oli sitten kysymys perheyrityksen liikkeenjohdosta tai paikoista suomalaisen urheiluelämän päättävissä elimissä. Peter Tallbergin kokemukset ja muistot monipuolisen elämän varrelta, urheilun kansainvälisistä ja myös kotimaan tehtävistä luovat yli puoli vuosisataa ajankuvaa aina sodanjälkeisistä vuosista ja Helsingin olympiakisoista lähtien.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Kirjapaja
Tekijä Teronen, Arto - Vuolle, Jouko
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 206
ISBN 9789522881403
Ilmestymisvuosi 2014
Tilausnumero 8348936
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat elämäkerrat, historia, huippu-urheilu, Kansainvälinen olympiakomitea, olympialaiset, olympialiike, purjehdus, purjehtijat, tietokirjallisuus, urheilijat, urheilujohtajat, urheilujärjestöt, yhteiskunnalliset vaikuttajat, Henkilö- ja sukuhistoria
Alanimike 8348936

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Urana olympiakisat

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot