Urbaani usko -

nuoret aikuiset, usko ja kirkko

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

34,95 €
Toimitusaika-arvio: 7 - 9 päivää
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2006
  • Sivut: 395

Lisätiedot

Nykyajan kaupunkilaistunut elämä korostaa suvaitsevaisuutta, vapautta, yksilöllisyyttä ja aitoutta - "mun juttuja". Vahvat ja tiiviit siteet muihin ihmisiin ja yhteisöihin eivät sanele elämäämme entiseen tapaan. Tämä urbaani eetos on tyypillistä yhä useammalle suomalaiselle. Erityisen luonteenomaista se on nuorille aikuisille. Tässä kirjassa paneudutaan nuorten aikuisten elämään ja uskonnollisuuteen kaupungissa. Tarkastelun kohteena ovat nuoret aikuiset pääkaupunkiseudulla - erityisesti Kallion kaupunginosassa Helsingissä. Kirjan päätutkimuskohteena on urbaanissa ympäristössä ilmenevä uskonnollisuus, mutta samalla tutkimuskohde valottaa laajemminkin nykyajan elämäntapaa ja arvomaailmaa. Kirjalla on käyttöä kaikille niille, jotka työnsä, opintojensa tai silkan uteliaisuuden vuoksi haluavat tietoa nuorista aikuisista, uskonnollisuudesta ja nykyajan kaupunkimaisesta elämäntyylistä.

Lisätiedot

Kuvaus Nykyajan kaupunkilaistunut elämä korostaa suvaitsevaisuutta, vapautta, yksilöllisyyttä ja aitoutta - "mun juttuja". Vahvat ja tiiviit siteet muihin ihmisiin ja yhteisöihin eivät sanele elämäämme entiseen tapaan. Tämä urbaani eetos on tyypillistä yhä useammalle suomalaiselle. Erityisen luonteenomaista se on nuorille aikuisille. Tässä kirjassa paneudutaan nuorten aikuisten elämään ja uskonnollisuuteen kaupungissa. Tarkastelun kohteena ovat nuoret aikuiset pääkaupunkiseudulla - erityisesti Kallion kaupunginosassa Helsingissä. Kirjan päätutkimuskohteena on urbaanissa ympäristössä ilmenevä uskonnollisuus, mutta samalla tutkimuskohde valottaa laajemminkin nykyajan elämäntapaa ja arvomaailmaa. Kirjalla on käyttöä kaikille niille, jotka työnsä, opintojensa tai silkan uteliaisuuden vuoksi haluavat tietoa nuorista aikuisista, uskonnollisuudesta ja nykyajan kaupunkimaisesta elämäntyylistä.
Toimitusaika 7 - 9 päivää
Kustantaja Kirkon tutkimuskeskus
Toimittaja Mikkola, Teija - Niemelä, Kati - Petterson, Juha
Sidosasu kovakantinen
Sarjan lisätieto 1459-2681
Sivumäärä 395
ISBN 9516932711
Ilmestymisvuosi 2006
Painos 1
Tilausnumero 8294637
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat arvot, elämäntapa, Helsinki, hengellisyys, kaupungit, kaupunkiväestö, kirkko, kirkosta eroaminen, nuoret, nuoret aikuiset, osallistuminen, seurakuntatyö, tietokirjallisuus, usko, uskonnollisuus, uskonto, uskontokasvatus, uskontososiologia, vapaaehtoistyö
Alanimike 8294637

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Urbaani usko

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot