Uudistuva uskonnon opetus -

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

42,60 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2017
  • Sivut: 197

Lisätiedot

Uudistuva uskonnon opetus on tuore käsikirja uskonnon opetukseen ja katsomuskasvatukseen. Kirjan keskiössä on oppilas ja hänen taitonsa ja mahdollisuutensa. Kirjoittajat tarjoavat ajatuksia, miten tukea lasten ja nuorten oppimista ja kasvua ajattelijoina ja eettisesti toimivina yksilöinä. Kirjasta voi ammentaa uusia ideoita oman uskonnon opetukseen ja eettisen osaamisen ja ajattelun taitojen vahvistamiseen. Kirja on tarkoitettu jokaiselle uskontoa esi- ja perusopetuksessa sekä lukiossa opettavalle, opettajaksi opiskelevalle ja uskontokasvatuksessa koulujen kasvatuskumppanina toimiville kasvattajille. Kirjoittajat ovat oman alansa asiantuntijoita ja uskonnon opetuksen ja kasvatuksen ammattilaisia.

Lisätiedot

Kuvaus Uudistuva uskonnon opetus on tuore käsikirja uskonnon opetukseen ja katsomuskasvatukseen. Kirjan keskiössä on oppilas ja hänen taitonsa ja mahdollisuutensa. Kirjoittajat tarjoavat ajatuksia, miten tukea lasten ja nuorten oppimista ja kasvua ajattelijoina ja eettisesti toimivina yksilöinä. Kirjasta voi ammentaa uusia ideoita oman uskonnon opetukseen ja eettisen osaamisen ja ajattelun taitojen vahvistamiseen. Kirja on tarkoitettu jokaiselle uskontoa esi- ja perusopetuksessa sekä lukiossa opettavalle, opettajaksi opiskelevalle ja uskontokasvatuksessa koulujen kasvatuskumppanina toimiville kasvattajille. Kirjoittajat ovat oman alansa asiantuntijoita ja uskonnon opetuksen ja kasvatuksen ammattilaisia.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Kirjapaja
Toimittaja Iivonen, Pekka - Paulanto, Virpi
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 197
ISBN 9789522886323
Ilmestymisvuosi 2017
Tilausnumero 8262273
Asiasanat arviointi, didaktiikka, katsomusaineet, K-kirjat, opetus, opetusmenetelmät, oppiminen, oppimisympäristö, pedagogiikka, suunnittelu, uskonnonpedagogiikka, uskonto, uskontodialogi, uskontokasvatus, Opetusoppi
Alanimike 8262273

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Uudistuva uskonnon opetus

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot