Vaienneita ääniä - Serafim Seppälä

kunnianosoitus kadonneelle kulttuurille

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

33,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Seppälä, Serafim
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2015
  • Sivut: 378

Lisätiedot

Tämä kirja on kunnianosoitus kadonneelle elämänmuodolle: Armenian kansanmurhan alkamisesta tulee 24.4.2015 kuluneeksi 100 vuotta. Teoksessa kuvataan sävykkäästi sitä ikiaikaista elämäntapaa ja kansankulttuuria, joka katosi Anatolian ylängöiltä ja rannikoilta yhden kesän aikana. Armenialaisilla oli erityinen suhde luontoon ja pyhiin paikkoihin, ja heidän muinaiset tapansa, juhlansa ja taiteensa muodostivat ainutlaatuisen kristillisen yhtenäiskulttuurin keskellä islamilaista maailmaa. Kirjassa seurataan myös ihmiskohtaloita kansanmurhan pyörteissä. Vaikenemisen vuosisadan jälkeen ääneen pääsevät surmatut, selviytyjät ja silminnäkijät. Kirjassa on uutta tietoa siitä, millainen kohtalo muslimiperheisiin kaapatuilla armenialaislapsilla ja heidän jälkeläisillään on ollut Turkissa.

Lisätiedot

Kuvaus Tämä kirja on kunnianosoitus kadonneelle elämänmuodolle: Armenian kansanmurhan alkamisesta tulee 24.4.2015 kuluneeksi 100 vuotta. Teoksessa kuvataan sävykkäästi sitä ikiaikaista elämäntapaa ja kansankulttuuria, joka katosi Anatolian ylängöiltä ja rannikoilta yhden kesän aikana. Armenialaisilla oli erityinen suhde luontoon ja pyhiin paikkoihin, ja heidän muinaiset tapansa, juhlansa ja taiteensa muodostivat ainutlaatuisen kristillisen yhtenäiskulttuurin keskellä islamilaista maailmaa. Kirjassa seurataan myös ihmiskohtaloita kansanmurhan pyörteissä. Vaikenemisen vuosisadan jälkeen ääneen pääsevät surmatut, selviytyjät ja silminnäkijät. Kirjassa on uutta tietoa siitä, millainen kohtalo muslimiperheisiin kaapatuilla armenialaislapsilla ja heidän jälkeläisillään on ollut Turkissa.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Kirjapaja
Tekijä Seppälä, Serafim
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 378
ISBN 9789522880901
Ilmestymisvuosi 2015
Tilausnumero 8348916
Asiasanat 1914-1916, armenialaiset, elämäntapa, henkilöhistoria, joukkomurha, kansankulttuuri, kansanmurha, kansanperinne, kokemukset, Osmanien valtakunta, tietokirjallisuus, uskonnolliset juhlat, uskonto, IVY:n Aasian puol.maat, maanti
Alanimike 8348916

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Vaienneita ääniä

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot